Dunlop lanserer D429 – et spesialutviklet nytt Harley-Davidson-dekk

dekk

I fjor feiret Dunlop at de hadde levert 10 millioner originaldekk til Harley-Davidson. Det langvarige samarbeidsforholdet mellom Dunlop og Harley-Davidson begynner på en ny reise i år, når Harley-Davidson kunngjør at 2018-serien Fat Bob og Fat Bob S skal leveres med Dunlops nye D429-dekk.

Det egenartede nye Dunlop D429 har et aggressivt, scrambler-aktig slitebanemønster. Dette ble utviklet av Dunlop i nært samarbeid med Harley-Davidson for å oppfylle de spesifikke behovene for Fat Bob og Fat Bob S.

Les også:  Ny undersøkelse: Mange planlegger ta med hunden på sommerferie i år

Dette nye mønsteret ble utformet for å passe til hele den nye Harley-Davidson Softail-chassisserien, som tilbyr et potensial for dynamisk kjøring vi aldri tidligere har sett på de legendariske, amerikanske V-twin-syklene.

Dmitri Talboom, produktsjef hos Dunlop Motorcycle Europe forklarer hvor viktig dette spesialutviklede dekket er;

– Fat Bob har en motor på 1,8 liter som gir stor dreiekraft på lave omdreininger. Dette krever spesielt mye av et dekk, og derfor har D429 et dataoptimalisert mønster som bidrar til holdbarhet og jevn slitasje, sier Dmitri Talboom.

Les også:  Sau på veien i sommer: Mange varsler ikke etter å ha kjørt på dyr

D429 er merket med Harley-Davidson og Dunlop på sideveggene. D429 blir tilgjengelig i Europa hos Harley-Davidson-forhandlere og Dunlop-forhandlere som er spesialister på motorsykkeldekk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.