Gjensidige og Nordea inngår samarbeid i Bodø

nordea

1. mars tok Nordea over som eier av Gjensidige Bank. Nå slår Norges største forsikringsselskap og Nordens største bank kreftene sammen i konkurransen om kundenei Bodø.

– Vi beholder både Gjensidige-kontoret og Nordea-kontoret i Bodø, men skal samarbeide om å gi kundene de beste bank- og forsikringsløsningene, sier leder for Gjensidige i Bodø, Sverre Haugland.

Nordea meldte i juli i fjor at de kjøper Gjensidige Bank og inngår distribusjonssamarbeid med Gjensidige om forsikring og banktjenester. Både Konkurransetilsynet og Finanstilsynet har nå godkjent oppkjøpet.

– Nordea er eksperter på bank – vi er eksperter på forsikring, sånn får kundene den beste rådgivningen fra begge områder. Selv om kundene må forholde seg til to selskaper, er begge blant de fremste på digitale løsninger i bransjen. Vi jobber med å gjøre det enkelt for kundene å manøvrere mellom Gjensidige og Nordea, mellom bank og forsikring, sier Haugland.

Umiddelbart etter overtakelsen vil det imidlertid være begrenset hva Gjensidige Banks kunder merker av endringen. Gjensidige Bank-kunder oppfordres til å bruke sin bank som de gjør for øyeblikket.

– Vi har store forventninger til samarbeidet med Nordea og vil utvikle det videre. Vi utfyller hverandre godt, gode kundeopplevelser står helt sentralt hos begge, og det er stor entusiasme hos våre ansatte, sier Haugland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.