Rekordmange lyttere for Bodøposten.no podcast – igjen!

soundcloud

Nettavisen Bodøposten.no lanserte for noen ukers siden en podcast der leserne kunne lytte til intervjuer av kjente og interessante personer. De to første intervjuene var med kjente standup-komikere fra Bodø. Den tredje podcasten var et intervju med tidligere varaordfører Allan Ellingsen (FrP).

De to første podcastene hadde tusenvis av lyttere hver, og den tredje podcasten har flest lyttere så langt, etter en uke har over 10.000 hørt på Bodøposten.no sin podcast med Ellingsen.

Les også:  – Fantastisk med nærmere 300 nye industriarbeidsplasser på Mo

– Vi vet Bodøposten.no har mange lesere, men tallene er likevel overraskende høye for en podcast, jeg tror faktisk det er flere som lytter på en Bodøposten.no podcast enn på en radiosending i Bodø, sier redaktør Gunnar Andreassen.

Og nå leter redaksjonen i Bodøposten.no etter et nytt intervjuobjekt for den kommende podcasten.

– Vi ønsker å intervjue aktuelle personer som har noe interessant å fortelle, så vi oppfordrer leserne og lytterne våre til å sende oss forslag, sier Gunnar Andreassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.