Dødt løp før Skal vi danse-finalen

tv 2

Bookmakerne spår tidenes jevneste finale når overraskelsesmennene Jan Gunnar Solli (37) og Einar Nilsson (54) skal gjøre opp om Skal vi danse-tittelen lørdag kveld.

Førstkommende lørdag braker det løs med direktesendt finale av TV 2-konkurransen Skal vi danse. Bookmakerne spår en rekordjevn finale.

– Her har både publikum og bookmakerne talt: dette blir kamp til «the bitter end». Hverken Jan Gunnar eller Einar peker seg ut som noen forhåndsfavoritt. Det er historisk uvanlig i en Skal vi danse-finale, sier analytiker i ComeOn! Fredrik Fodnes.

Temperaturmåling av grasrota
Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota og gir tradisjonelt sett en god indikasjon på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. ComeOn!, setter fortløpende odds på hvilken Skal vi danse-finalist som ligger best an til å vinne konkurransen, og akkurat nå er det altså dødt løp mellom de to gjenværende finalistene Einar Nilsson og Jan Gunnar Solli. Begge med 1.83 i vinnerodds.

At finalen utkjempes mellom bergenser og Tid for hjem-profilen Einar og eks-fotballspiller Jan Gunnar fra Treungen, var det få som hadde forutsett både før Skal vi danse startet – og underveis i konkurransen.

– Høyst overraskende
– Det må sies å være et høyst overraskende finalepar. Jan Gunnar slet noe med dansingen innledningsvis, men har tatt «syvmilssteg» på parketten i løpet av høsten. Einar gikk lenge under radaren, men er en populær kar og har utviklet dansefoten. Det er bare å glede seg til det vi tror bli tidenes mest spennende Skal vi danse-finale, sier Fredrik Fodnes i ComeOn!.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.