DeLonghi lanserer ny kaffemaskin: La Specialista Prestigio

handeland

DeLonghi er kjent for å tilby innovative og overlegne kvalitetsprodukter innen kaffemaskiner til hjemmet. De’Longhis La Specialista Prestigio er siste tilskudd med sitt stilige design og innovative løsninger.

I den nye La Specialista Prestigio kombineres vitenskapen som trengs for å lage perfekt kaffe med ekte barista-håndverk. De’Longhis forsknings- og utviklingsgruppe har jobbet sammen med kaffeeksperter og brukt tusenvis av timer på finjustere La Specialista Prestigio. Det har resultert i en maskin som opererer i grenselandet mellom vitenskap og kaffekunst.

La Specialista Prestigio er utviklet for de som har en pasjon for kaffe og som ønsker å bli enda bedre på å lage den med en maskin som er skapt for å innfri. Når vi sier «The confidence to craft your taste» tenker vi på de som elsker å lage kaffen selv og som ønsker en kaffemaskin som kan hjelpe dem til å bli enda bedre.

– Vi ser forbrukermønsteret endrer seg og at det helt klart er en sterk økning og trend med barista-style på hjemmebane, sier Ulrika Ekelund, Marketing Manager på De’Longhi Scandinavia.

La Specialista Prestigio har skreddersydd hvert steg i kaffebrygge-prosessen og gir deg total kontroll – fra valg av kaffebønner til ferdig kopp. Vitenskap og innovasjon har stått sentralt gjennom hele designprosessen til La Specialista Prestigio, slik at du får den ekte barista-opplevelsen.

– La Specialista Prestigio bruker innovativ maskinteknologi som ingen andre enn De’Longhi har. Sensor kvern-teknologi kalibrerer kaffebønnene dine, mens smart tamping bruker korrekt trykk uten å skape problemer eller søle den nymalte kaffen. Alt er designet for å skape en autentisk barista-opplevelse hjemme på ditt eget kjøkken, forteller Ekelund.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.