Coop sponser det eneste profesjonelle damelaget i sykling

coop

Coop, som er eid av folket og er en av landets største sponsorer, ønsker å ta et ytterligere steg i kampen for like muligheter i idretten, og styrke sin posisjon på sykkel. Dette for å sikre jentene like gode rammebetingelser som guttene i idretten.

Det har vært naturlig for Coop å henvende seg til det eneste profesjonelle damelaget i Norge, Team Hitec Products.

– Vi er svært stolte av vår nye satsing. Laget blir viktig i vår kamp for like muligheter i idretten, og vi er sikre på laget vil bidra til mange stolte øyeblikk for Coops ansatte og medeiere fremover, sier Gøril Joys Johnsen, viseadministrerende direktør i Coop Norge.

 Ettersom Coop allerede satser på sykkel med kontinentallaget Team Coop, var det naturlig å samkjøre kreftene mellom lagene som begge har base i Stavanger/Sandnes-området hvor Norges første velodrom snart står klar.

Samarbeidet vil styrke miljøet i regionen både når det kommer til kompetanse, samtrytternes utvikling.

– Begge lagene har mye å hente på å samkjøre ressursene og samle kompetansene sine på tvers av kjønn, med målsetning om å bedre prestasjonen til alle rytterne, sier Stein Ørn fra Team Coop.

Team Hitec Products er veldig glade for Coops satsning på like muligheter. For dem betyr dette bedre forutsetninger for å fortsette satsningen på rytternes utvikling, og ikke minst, utvekslingen av ressurser og kompetanse.

– Vi er veldig glade for å ha fått en solid partner som Coop med oss på laget. Sykkellaget Team Coop har vist en kontinuitet og entusiasme for sykkelsporten over mangfoldige år som er beundringsverdig. Coop tenker langsiktig og stort, og sammen kan vi bygge en sterk konstellasjon. Vi skal fortsatt være plattformen for de beste norske kvinnelige syklistene, kombinert med internasjonale stjerner, sier Karl Lima, Team Manager i Team Hitec Products.

Lagene inngår et samarbeid med umiddelbar virkning, og Team Hitec Products skifter navn til Team Coop – Hitec Products.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.