Bonny Light Horseman slipper albumet «Rolling Golden Holy»

playground

Bonny Light Horseman annonserer i dag at deres andre album «Rolling Golden Holy» vil bli utgitt 7. oktober 2022 via 37d03d Records/ Playground.

Produsert av Kaufman er Rolling Golden Holy oppfølgingen av deres kritikerroste, selvtitulerte debut som fikk to GRAMMY-nominasjoner (Beste Folkealbum og Beste amerikanske Roots Performance) og ble kåret til et av de beste albumene i 2020 av Paste , Boston Globe, MOJO, Uncut Magazine og mer.

Albumets luftige og bittersøte hovedsingel «California» – en tidsriktig og uforgjengelig klassiker om å gå videre på leting etter noe annet, om ikke noe mer – er ute nå.

Hvis bandets debut-LP i det hele tatt føltes som arbeidet til en kortvarig supergruppe, avviser «Rolling Golden Holy» forestillingen med overnaturlig skjønnhet, sjarm og fantasi. Disse 11 sangene – alle originaler, skrevet og realisert av trioen som helhet – følger veiene til de tradisjonelle låtene bandet verdsetter til nye musikalske og lyriske grenser, og gir historiens lyder og situasjoner alvoret og formen til nå. «Rolling Golden Holy» bekrefter at Bonny Light Horseman ikke er et prosjekt, men et ordentlig band.

«Rolling Golden Holy» sine første skriveøkter – og to påfølgende innspillingsøkter, først i Aaron Dessners Long Pond-studio og deretter i det de kaller deres «åndelige hjem», den nydelige gamle kirken kalt Dreamland – var en serie med «ja, og» møter, og hvert medlem oppmuntrer de andre til å ta en idé og løpe med den litt lenger, for å presse forbi komfortsonen. Trioen stiller – og svarer med hver melodi her – et viktig spørsmål om Rolling Golden Holy: Hvor slutter tradisjonell folkemusikk og moderne folkemusikk begynner, hvis det i det hele tatt finnes en slik binær? Disse sangene antyder og legemliggjør kontinuerlig et uuttalt kontinuum.

Å være i et band er åpenbart ikke en ny bedrift, men Bonny Light Horseman har alltid trivdes med å gjengi fersk visdom og innsikt fra gamle modeller, enten det er rester av gamle sanger eller gnisten av stadig sammenflettede stemmer. Dette er et nettverk av gjensidighet, skapt for å dele, lære, risikere, synge og spille som ett, ikke som bare summer av brøker. «Rolling Golden Holy» er altså Bonny Light Horsemans vitnesbyrd om gjensidig avhengighet, partnerskap og tillit i et øyeblikk når vi lengter så mye etter slike forbindelser. Mitchell, Kaufman og Johnson setter full pris på det de har funnet i hverandre gjennom Bonny Light Horseman; på «Rolling Golden Holy» får vi også leve i den magien.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.