Autoexperten etablerer seg i Norge

bilverksted

Autoexperten vokser stadig på det svenske markedet. I de seneste årene har bilverksted-kjeden styrket konseptet og har nå god lønnsomhet i alle ledd.

– Vår suksess har vekket interesse i Norge, og flere norske verksteder vil vite mer om hva vi kan tilby, sier Anders Nilsson, forretningsområdesjef for Autoexperten.

Med dette i betraktning ble det gjennomført en forstudie av verkstedmarkedet i Norge sammen med en gründer som startet et pilotverksted for Autoexperten i Kirkenær. Resultatet viser at Autoexperten kan tilføre en verdi for både verksteder og bileiere. Vi har derfor bestemt oss for å etablere og tilby Autoexperten-konseptet så snart som mulig også i Norge.

– Vårt ønske var å kjøpe Hellanor og sammen med dem utvikle butikker i Norge, men der tapte vi dessverre på målstreken. Nå blir basen for vår satsning på Autoexperten gjennom vårt selskap KGK Norge AS. KGK Norge har vært virksom i Norge siden 2001 med fokus på våre agenturer ZF, Calix og Dräger, sier Lars Frank, administrerende direktør for KG Knutsson AB, Sverige.

KGK Norge flytter inn i nye lokaler i Oslo 1. januar 2019 og der kommer Autoexperten senere på våren til å åpne sitt første lokale lager i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.