Årets påskeegg fra Bülow er her

slaeger

Som man vet er påskeegget et av påskens høydepunkter for mange, og ikke minst er det hyggelig å gi bort! Og nå er årets påskeegg og påskesmaker fra Lakrids By Bülow her.

I påskekolleksjonen Easter finner du de to smaksvariantene; Crispy Caramel og Twisted Banana. Dette er konfekt på sitt aller beste og får både små og store lakriselskere til å juble. Crispy Caramel består av søt lakris som er karamellisert i dulche sjokolade, rå lakrispulver og havsalt. Den påskegule varianten Twisted Banana får med sin søte smak av banan, salt lakris, hvit sjokolade og små biter av rå lakris, smaksløkene til å gå bananas. 

Har du lyst til å sette et personlig preg på eggene kan du pynte og male påskeegget, og la det leve videre som påskepynt i hjemmet når innholdet er fortært. Som alle produkter fra Lakrids By Bülow er eggene produsert i 100 prosent gjenvunnet plast.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.