​MS Vesterålen ombygges hos Green Yard Kleven

Green Yard Kleven

Hurtigruteskipet MS Vesterålen kommer til Green Yard Kleven for å utføre en ombygging. Arbeidet er ventet å starte opp i uke 43.

– Vi er veldig glade for at Hurtigruten gir oss tilliten til å utføre dette oppdraget. Det gir oss muligheten til å tilsette enda flere og ta et steg videre for å bygge opp og beholde viktig kompetanse ved verftet, sier Kjetil Bollestad, administrerande direktør i Green Yard Kleven.

Green Yard Kleven skal installere et nytt system for gangvei på MS Vesterålen. Dette innebærer å bygge en ny sjakt som går over tre dekk, med tilhørende ombygging av innredning og dører. Oppdraget gir også arbeid for lokale leverandører. Blant annet skal Hareid Group stå for elektroinnstallasjon, og selve gangveimodulen skal leveres av Ulmatec.

– Det er godt å være tilbake på Kleven, og vi synes det var kjekt at våre gode venner på Kleven leverte det beste tilbudet. Vi bruker tiden godt mellom skipa ligger i opplag til å gjøre planlagt vedlikehold og oppgraderinger. Da skaper vi samtidig aktivitet i den maritime næringen flere stedar på kysten, sier pressevakt Tarjei Kramviken i Hurtigruten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.