Volkswagen åpner for salg av Golf GTI TCR

Volkswagen

Den 8. februar åpner Volkswagen for bestilling av den råeste Golf noensinne, Golf GTI TCR i Norge. 

I forbindelse med Volkswagen sin satsning i den internasjonale racingklassen TCR, lanseres nå den raskeste serieproduserte GTI noensinne; Golf GTI TCR. Volkswagen åpner for bestilling fredag 8. februar og prisen blir fra kr 531.700, (eks. frakt- og leveringsomkostninger).

Volkswagen deltar i den internasjonale Touring Car Racing klassen for biler inntil 2 liters motorvolum med en Golf GTI. I denne forbindelse viste Volkswagen en konseptbil basert på Golf GTI på det årlige treffet ved Wörthersee i mai i fjor. Nå blir spesialmodellen realisert og et begrenset antall biler kommer til Norge.

Golf GTI TCR har en oppgradert 2,0 liters TSI-motor på hele 290 hk og er den raskeste serieproduserte Golf GTI noensinne. Alle bilene er utstyrt med 7-trinns DSG girkasse og leveres kun som 5-dørs i Norge. For øvrig vil Golf GTI TCR være fullspekket med mye utstyr både utvendig og innvendig

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.