VIDEO: Slash – Driving Rain

warner

Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators slipper albumet Living The Dream via Slash’ sitt eget selskap Snakepit Records, i samarbeid med Roadrunner Records, fredag 21. september.

Living The Dream er det fjerde soloalbumet fra Slash, og det tredje hvor han har med seg Myles Kennedy (vokal), Brent Fitz (trommer), Todd Kerns (bass og vokal) og Frank Sidoris (gitar og vokal). De samarbeidet, igjen, med produsent Michael «Elvis» Baskette (Alter Bridge, Iggy Pop, Incubus).

Fra og med i dag er Driving Rain, som er første single fra albumet, tilgjengelig.

– Låta startet som et riff i New Hampshire under World On Fire-turnéen. Jeg fikk ikke riffet ut av hodet, og mens vi var på veien vokste det til en hel låt, forklarer Slash

– Riffet låter som vintage Aerosmith. Funky. Og teksten er en historie om avhengighet, sier Myles Kennedy.

Den ikoniske, og prisvinnende, gitarhelten og låtskriveren Slash har solgt over 100 millioner album, er innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame og har nytt stor suksess solo såvel som i ulike band-sammensetninger.

Med Guns ‘n’ Roses gjestet han nylig Norge og spilte for et utsolgt Valle Hovin i forbindelse med «Not In This Lifetime Tour» som i skrivende stund er den fjerde mest innbringende turnéen noensinne i følge Billboard.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.