VIDEO: Anna of the North ute med låta «Bird Sing»

hes

Den nye sangen «Bird Sing» til Anna of the North handler om de sekundene når du våkner opp, før du husker hvordan du faktisk føler deg. Det er en sang om den lille pustepausen fra det du måtte gå gjennom akkurat da, og om å la deg selv hvile og ta deg tid til å bli bedre.

Anna of the North treffer åpenbart en nerve for musikkelskere over hele verden, uavhengig av kontinenter, samarbeidspartnere og sjangre. Flere av låtene hennes lever sine egne liv, og har funnet veien til TV-serier, filmer og reklamefilmer over hele verden.

I 2022 ble Anna of the North virkelig oppdatet av det norske folk, gjennom sin deltagelse i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes», sammen med Arif, Stig Brenner, Maj Britt Andersen, Jarle Bernhoft, Myra, Øystein Greni og TIX. Shotgun, hennes tolkning av sitnevntes låt, lå i toppen av Spotifylistene i Norge i lang tid etter at den ble sluppet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.