Tror «utstemte» Carlisle går til Idol-finalen

idol

Han ble egentlig stemt hjem og sendt ut av Idol for flere uker siden. Nå tror bookmakerne på finaleplass for populære Carlisle Sienes (21) fra Lunde i Telemark.

Kommende fredag er det duket for siste semifinale av årets Idol-konkurranse på TV 2. Tre deltagere skal bli til to superfinalister. Kampen står mellom om Kristian Raanes, Øystein Hegvik og Carlisle Sienes. Sistnevnte ble opprinnelig stemt ut av konkurransen for en snau måned siden, men dommerne valgte da å bruke sitt «frikort, og redde Lunde-gutten fra å forsvinne fra konkurransen.

Outsider i finalen
Det kan ha vist seg som et lurt valg, for 21-åringen har overbevist så mye at både det norske folk og bookmakerne nå holder ham som sannsynlig finalist – og outsider til å vinne hele Idol!

– Carlisle er en artist med stor utstråling og en ekte entertainer. Det er lett å dra paralleller tilbake til 2014, der Chinook Lamers gikk langt i konkurransen etter å ha blitt reddet av dommerne. Vi har imidlertid troen på at Carlisle overgår hennes tredjeplass og dermed står i finalen neste fredag. Han er en type det er lett å like og er således en kar som kan gå hele veien med litt flyt, mener analytiker Fredrik Fodnes i spillselskapet ComeOn!.

Temperaturen på grasrota
Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota, og gir tradisjonelt sett en god pekepinn på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter.

ComeOn! setter fortløpende odds på hvilke Idol-finalister som ligger best an til å vinne konkurransen, og akkurat nå er topper Kristian Raanes favorittliste med 2.50 i vinnerodds. Carlisle Sienes står til 2.85.

Raanes fortsatt i føringen
Trønderen Raanes (22) er altså fortsatt bookmakernes favoritt, men gutten fra Orkdal blir pustet i nakken av outsider Sienes

– Kristian er fortsatt en knepen favoritt blant de gjenværende deltakerne, men han skal ikke føle seg for trygg. Årets sesong fremstår som rekordjevn, og alle de tre som opptrer fredag kveld vil være verdige finalister, oppsummerer Fodnes i ComeOn!.

ComeOn!s vinnerodds på Idol:

Kristian Raanes 2.50
Carlisle Sienes 2.85
Øystein Hegvik 3.30

Odds på hvilke to artister som ender i Idol- finalen:

Kristian og Carlisle 1.75
Kristian og Øystein 2.00
Øystein og Carlisle 2.35

Neste person til å forlate Idol:

Øystein Hegvik 2.50
Carlisle Sienes 2.85
Kristian Raanes 3.00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.