Trimtex er ny samarbeidspartner for Norges Triatlonforbund

trimtex

Trimtex er en norsk produsent av trenings- og konkurranseklær som ble etablert av Harald Augland i 1976. Siden den gang har Trimtex blitt en leverandør i verdensklasse og en favoritt blant både norske og utenlandske utøvere innen kondisjonsidretter.

Sportssjefen i Norges Triatlonforbund, Arild Tveiten, forteller om en langsiktig horisont på samarbeidet, og en tett dialog som sikrer de beste løsningene for begge parter. I tillegg poengterer han at samarbeidspartnerne har felles visjoner.

– Vi er glade for å presentere vårt nye samarbeid med Trimtex. Gjennom avtalen vil Trimtex utstyre det norske landslaget med trenings- og konkurransetøy. I tillegg leverer Trimtex tøy til Team Agegroup Norway, norske amatører som er kvalifisert til å delta i internasjonale mesterskap, sier Arild Tveiten.

Og sportssjefen i Norges Triatlonforbund har satt seg høye mål:

– Vi har valgt å samarbeide med Trimtex fordi det er et innovativt firma som sikter like høyt som det vi gjør. Og sammen skal vi skape historie, avslutter Tveiten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.