triatlon

Triatlon: Blummenfelt, Iden, Thorn og Løvseth konkurrerer i Yokohama lørdag

Yokohama er World Triathlon Championships Series (WTCS) faste stoppested i mai, og det er 2. WTCS løp for året. WTCS utgjør VM-serien på kortdistanse triatlon, og i Yokohama vil det konkurreres på... Les mer »
Norges Triatlonforbund

Triatlon: Pallplass for Solveig Løvseth i verdenscup i New Zealand

Solveig Løvseth tok sin første pallplass på dette nivået, da hun tok 3. plassen i verdenscup i New Plymouth, New Zealand. Dette er samme konkurranse som Kristian Blummenfelt tok sin første pall,... Les mer »
triatlon

Gustav Iden har blitt en sensasjon i Taiwan

Det var mange som lurte på hva for slags caps Gustav Iden hadde på seg da han løp i mål på Ironmans 70.3-mesterskap i Nice denne helgen. I dag har vi lært... Les mer »
triatlon

Triatlon: Kristian Blummenfelt vant grandfinalen i verdensserien

Etter seks andreplasser i verdensserien, ble det endelig toppen av pallen for Kristian Blummenfelt. Også Gustav Iden og Casper Stornes var med og preget løpet og ble henholdsvis nummer 4 og 7.... Les mer »
norges triatlonforbund

Casper Stornes med andreplass når det virkelig gjelder, Gustav Iden med 4. plass

Casper Stornes, Gustav Iden og Kristian Blummenfelt sto alle på startstreken i Tokyo-OLs testevent i natt norsk tid. Med et uhell på sykkelen for Blummenfelt på sykkel, var det Stornes og Iden... Les mer »
norges triatlonforbund

Nå starter triatlon-NM i Lofoten

Lofoten Triatlonklubb står som arrangør for NM del 2. Her blir norgesmester i de lengste distansene i triatlon, samt duatlon og akvatlon kåret. Det blir også arrangementer for barn og unge denne... Les mer »
triatlon ol

Norges beste triatleter i Tokyo for OL-test

Kristian Blummenfelt, Gustav Iden og Casper Stornes har ankommet Tokyo struttende av selvtillit etter en god treningsperiode. Der skal de konkurrere i testeventet fredag 16. august kl 00.30 norsk tid.  Resultatene i... Les mer »
Norseman Xtreme Triathlon

Trippel norsk i ekstremtriatlon-VM

XTRI World Championship 2019: Hans Christian Tungesvik spurtet inn til norsk gull på Gaustatoppen da han ble tidenes første verdensmester i ekstremtriatlon, foran Allan Hovda og Jarle Wermskog. Norseman er blant verdens... Les mer »
norges triatlonforbund

Forventer VM-seier i Triatlon i Hamburg

Norges triatlonstjerner Kristian Blummenfelt, Gustav Iden og Casper Stornes har tatt en rekke pallplasser i verdensserien (WTS) de siste årene, men kun én seier. Nå når VM-runden i Hamburg er like om... Les mer »
norges triatlonforbund

Fem nordmenn på startstreken i verdensserien i triatlon

Både Endre Espedal og Vetle Bergsvik Thorn debuterer i verdensserien når de stiller til start i Leeds søndag 9. juni. Herrenes løp begynner kl. 16.50 norsk tid, og vises på TV2. Også... Les mer »