Toppduell mellom Erna og Jonas om arbeidsmarkedskriminalitet

jonas støre

Tirsdag 4. februar møtes statsminister Erna Solberg og Jonas Gahr Støre til duell på Svart Økonomi-konferansen om hvordan de skal sikre likhet for loven og bekjempe arbeidsmarkedskriminalitet slik som lønnstyveri.

Fagforbundet og NTL arrangerer sin årlige Svart økonomi-konferanse 4. februar kl. 10.00 på Oslo Kongressenter (Folkets Hus på Youngstorget). Det er nærmere 400 påmeldte. 

Sentralt under årets konferanse blir lønnstyveri. Med det betyr alt fra maskering av arbeidstakere som selvstendig næringsdrivende, ikke utbetale lønn etter tariff og skjule rettigheter som arbeidstakere har krav på. Lønnstyveri sprer seg fra sektor til sektor og helt inn i hjertet av velferdsstaten.

Arbeidsgivere som stjeler fra sine ansatte vies ikke noe form for oppmerksomhet i straffeloven. En arbeidstaker som stjeler fra sin arbeidsgiver vil bli straffet med bøter og fengsel i inntil seks år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.