Tinder lanserer blind date i Norge

tinder

Tinder utvider nok en gang sin portefølje av funksjoner, og medlemmene får nå en ny måte å skape mellommenneskelige relasjoner på. Tinder blåser liv i den klassiske måten å treffe folk på – blind dating. Fast Chat: Blind Date er tilgjengelig i Explore, og er en ny sosial opplevelse som matcher medlemmene før de får se hverandres profil – noe som gjør samtalen, i stedet for bilder, til førsteinntrykket.

Blind Date er det siste tilskuddet til den populære samlingen av funksjoner i Fast Chat på Tinder – som alle er designet for å hjelpe medlemmene å koble seg raskere sammen gjennom morsomme, innovative spørsmål og spill. Medlemmene vil bare kunne se hverandres profiler og bilder hvis de bestemmer seg for å matche etter chatten. 

Inspirert av den originale måten å møte nye mennesker på – vanligvis ved hjelp av en ivrig tante eller velmenende venn – gir Blind Date dagens datere mulighet til å vise frem personligheten først, og finne en match de virkelig trives med. Gen Z verdsetter autentiske opplevelser, og Blind Date reflekterer de moderne datingvanene til denne målgruppen.

I tillegg rører blind daten ved 90-tallsnostalgien, og til en verden før smarttelefoner. I tidlig testing fikk medlemmer som brukte Blind Date-funksjonen 40% flere treff enn de som brukte en annen Fast Chat-funksjon med synlige profiler. Dette er noe som viser et ønske blant datere til å kommunisere og matche med noen som de kanskje ellers ville oversett.

Slik fungerer det. Medlemmene vil svare på en kort serie med spørsmål, og fellestrekk i svarene vil avgjøre hvem de blir plassert i en chat med. Chatten er tidsbegrenset – og verken bilder, alder eller andre faktorer blir avslørt. Det eneste medlemmene får se er svarene på flervalgsspørsmålene som: «Det er OK å bruke en skjorte __ ganger uten å vaske den» og «Jeg har ketchup på __.» Når tiden er ute, kan de like hverandres profil og dersom det er en match får de tilgang til chattepartnerens profil. Hvis det ikke er en match kan de velge å bli satt sammen med noen andre medlemmer. 

Blind Date finner du i Explore, det nye interaktive rommet på Tinder. I likhet med preferansene vi alle har når vi møter nye mennesker i virkeligheten, gir Explore medlemmene muligheten til å se profiler ordnet etter interesse. Medlemmene kan matche gjennom ulike sosiale opplevelser som Hot Takes, Vibes, Swipe Night, Music mode og nå Blind Date. 

Blind Date er nå tilgjengelig i USA og vil bli tilgjengelig for Tinder-medlemmer globalt i løpet av de kommende ukene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.