Circle K

Nå får Nordlands bilister automatisk ladebetaling

Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Bodø, Rana, Vefsn og Vestvågøy plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.... Les mer »
bil ratt speedometer

Vefsn kommune: Veg til Marsøra stengt i forbindelse med vegarbeid

Arbeidene med å kle steinfylling på den oppfylte delen på vegen til Marsøra har startet, melder Vefsn kommune.. Vegen vil bli stengt mens arbeidene pågår, men vil være åpen for bruk uten ordinær arbeidstid. Arbeidene vil... Les mer »
nfk

Får 100 millioner kroner til felles idrettshall i Vefsn

– Fylkesrådets bidrar med 100 millioner kroner til Vefsn kommune for å få på plass en ny og moderne idrettshall. Den vil dekke behovene både for skolene, idrettslag og den nye videregående... Les mer »
fartsgrense

Veien over Korgfjellet stengt for vinteren

Korgfjellveien er stengt for vinteren, opplyser Vesn kommune. Korgfjellet er et fjellområde på Helgeland i Nordland mellom Hemnes og Vefsn kommuner. Vefsn kommune har ikke opplyst når veien åpner igjen. Les mer »
læring lærer klasse

Mosjøen: Temakveld med Mobbeombudet i Nordland

Det skal arrangeres en temakveld «Sammen for et godt oppvekstmiljø» med Mobbeombudet i Nordland 4. oktober i Mosjøen. Arrangementer går av stabelen onsdag 4. oktober kl 18:00 – 19:30 i Mosjøen kulturhus,... Les mer »
lege

Mestringstreff på Helgeland for personer med helseutfordringer

Det arrangeres mestringstreff for personer som er over 18 år og lever med helseutfordringer som påvirker hverdagen, eller er pårørende til noen med helseplager, opplyser Vefsn kommune. Det skal være 5 samlinger med fysisk... Les mer »
nfk

Trafikksikkerhetsmidler til Helgeland

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) gir 6,8 millioner kroner til fysiske tiltak i Alstahaug, Brønnøy og Hattfjelldal. Pengene går til gang- og sykkelvegprosjekter og til å sikre av og påstigning på buss for... Les mer »
læring lærer klasse

Snart skolestart i grunnskolen i Vefsn

Alle elever og foresatte ønskes velkommen til nytt skoleår mandag 21. august, opplyser Vefsn kommune. Skolestarten gjelder Granmoen skole, Mosjøen skole, Olderskog skole, Kulstad skole og Kippermoen ungdomsskole. Les mer »
bedrift lønn avtale

Vefsn kommune ønsker kandidater til eldreråd og råd for personer med funksjonsnedsettelse

I forbindelse med at det er kommune- og fylkestingsvalg til høsten, skal det oppnevnes eldreråd og råd for personer med funksjonsnedsettelse for perioden 2023-2027 i Vefsn. Vefsn kommune ønsker kandidater til eldreråd og... Les mer »
live konsert

Slik blir Festspillene Helgeland 2023

Festivalprogrammet består av over 100 arrangementer og 30 utstillinger. Det blir byfest, sommermusikkskole, kunstmesse, elleville konserter, grensesprengende utstillinger og Barnas Festspill. Festspillene Helgeland 2023 arrangeres i Mosjøen og Vefsn fra 1.7. til... Les mer »