skatt

Nye startlånsmidler til innbyggere i Vefsn

Vefsn kommune har fått nye startlånsmidler til viderefordeling til kommunens innbyggere, opplyser kommunen. Lånene er beregnet for boligkjøp. Det er ikke er nødvendig med egenkapital for å få startlån. Men du må... Les mer »
skatt

Eiendomsskattelisten i Vefsn til offentlig ettersyn

Eiendomsskatten for 2023 er også skrevet ut og skattelisten blir lagt ut på rådhuset fra og med 1. mars 2023, opplyser Vefsn kommune. Skatt under 300 kr. vil ikke bli innkrevd jfr. Eiendomsskatteloven... Les mer »
landbruk

Nå kan det søkes på flere tilskuddsordninger for landbruk i Vefsn

Nå kan det søkes på flere tilskuddsordninger for landbruk, søknadsfristen 1. mars, opplyser Vefsn kommune. Det er flere type tilskudd som skal fordeles: Dette er tilskuddsordningene man kan søke på: Tilskudd fra... Les mer »
pressenytt

Nordlendinger har reddet 39 000 måltider

I løpet av fem år har innbyggere i Nordland reddet 39 348 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Rana, Vefsn og Bodø er det mange som redder mat.... Les mer »
gunnar andreassen

1,2 prosent helt ledige i Nordland for sjuende måned på rad

2022 ble et nytt rekordår for arbeidsmarkedet i Nordland. Etterspørselen etter arbeidskraft har vært rekordhøy, og det har vært formidlet flere til arbeid enn noen gang tidligere. Antall arbeidsledige har aldri vært... Les mer »
vann

Minner om vannmåleravlesning i Vefsn

Vefsn kommune minner innbyggerne i kommunen om at det nå er tid for vannmåleravlesningen. – Det er nå tid for å lese av vannmåleren og siste frist for avlesing er 31.12.2022, opplyser Vefsn... Les mer »
Foto: Per-Inge Johnsen/Forsvaret

Øvelse Heron 3 igang på Helgeland

I perioden 24. – 28.oktober 2022 skal innsatsstyrke Heron fra Sør-Hålogaland Heimevernsdistrikt 14 (HV-14) trene på Helgeland, det vil også bli samtrening med Nordland Politidistrikt, melder Bodøposten. Treningen innebærer at det blir... Les mer »
klassisk musikk

Helgeland får 425 000 kultur-kroner

– Det er ingen tvil om at kulturopplevelser binder sammen mennesker, og gir livene våre innhold. Fylkesrådet er opptatt av at kultur skal være tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor i fylket... Les mer »
mat pleie sykehus

Sykefravær skaper utfordringer i Vefsn

Sykefravær skaper problemer for hjemmetjenesten i Vefsn, opplyser Helgelendingen. Kommunen opplyser på sine nettsider at de kan bli nødt til å utsette eller avbestille tjenester som praktisk bistand og dusj, ifølge NRK. –... Les mer »
forbrukslån

Kunder strømmer til Grong Sparebank etter SpareBank 1 Helgeland-støtte

En milliongave fra SpareBank1 Helgeland har satt sinnene i kok. Nå må Grong Sparebank i nabofylket bemanne opp for å ta hånd om den enorme pågangen av nye kunder, opplyser NRK. –... Les mer »