israel ap

LESERINNLEGG: Krigsforbrytelser rettferdiggjøres med løgn

Vi vet ikke hva professor Thorolf Rafto ville ha sagt om tildelingen av årets Raftopris til den palestinsk-arabiske organisasjonen Defence for Children International. Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme. Han satte seg... Les mer »
fisk eksport

Norge eksporterte sjømat for 41,4 milliarder kroner i første kvartal

Norge eksporterte sjømat for 41,4 milliarder kroner i første kvartal. Dette er en økning på 7,4 milliarder kroner, eller 22 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor. – Norsk sjømateksport har lagt... Les mer »
fisk eksport

Vil betale 30 prosent mer for fersk norsk laks

Forbrukere i USA og Japan er villige til å betale 30 prosent mer for den norske laksen hvis den er fersk og ikke tint. For å levere fersk laks til disse markedene... Les mer »
norse

Norse med første flygning fra Oslo til New York via London

Fredag åpnet Norse Atlantic Airways sin nye rute mellom Oslo og New York JFK via London Gatwick. Selskapets kunder tilbys dermed flere valgmuligheter til konkurransedyktige priser.  Den nye ruten åpner for at reisende... Les mer »
heymat

Mo i Rana-matter inntar Manhattan

For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal Heymat fra Mo i Rana og et velkjent bunadspledd fra en Svolvær-oppvokst designer innta New York. Denne... Les mer »
heimevernet

Heimevernet skal øve med US National Guard

Styrker fra Heimevernet reiser nå over til Minnesota for å trene med US National Guard. Hensikten er å styrke militærfaglige og sosiale bånd med en viktig NATO-alliert. Enheter fra US National Guard... Les mer »
fn

LESERINNLEGG: Hva er det Norge prøver å oppnå med Israel?

I FN er julestria kommet i gang i år også.  Nå som før gjelder det den lange årlige listen av resolusjoner som fordømmer Israel for alt hva den jødiske staten har gjort eller... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Norge signerte intensjonsavtale med USA om eliminering av høyanriket uran

En ny avtale mellom Norge og USA skal sørge for at norsk høyanriket uran ikke lenger kan brukes til atomvåpen. – Det norske uranet er spesielt krevende å kvitte seg med. Ved... Les mer »

FREYR børsnoteres i USA

Fra nå av er det mulig å handle aksjer i FREYR Battery på New York Stock Exchange (NYSE). Noteringen er et viktig steg i den pågående sammenslåingen av FREYR AS og NYSE-noterte... Les mer »
sas

SAS starter opp direkterute til New York

SAS starter opp igjen direkteruten fra Oslo til New York den 3. juli. Ruten Oslo – New York starter med to ukentlige rundturer, med avgang fra Oslo onsdag og lørdag og retur... Les mer »