tyrkia

LESERINNLEGG: Tyrkia fantaserer om politisk hegemoni

Det har lenge vært synlig at Tyrkias diktator Erdoğan har aspirasjoner om å gjenreise Det osmanske imperiets stilling i Orienten. Det begynte med overdådig feiring av osmanske merkedager, så som dagen for erobringen av Konstantinopel i... Les mer »
strand ferie sommer

Flere nordmenn reiste til Polen og Tyrkia i fjor

Spania var det mest populære reisemålet for nordmenn i 2019, og enda flere enn før besøkte byer som Gdansk og Antalya. Vi reiste også mer i eget land, viser tall fra FINN... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

VIDEO: Norske bueskyttere satser på finaleplass

Landslagets Compound gruppe er klar for avreise til Antalya i Tyrkia lørdag 18. mai. Der kan det bli tøff konkurranse for de norske skytterne under Stage 3 av verdenscupen. Norges landslagsgruppe på... Les mer »
strand ferie sommer

4 av 10 unngår Tyrkia på grunn av terrorfrykt

Terrorfrykt gjør at 4 av 10 nordmenn unngår å legge ferien til Tyrkia. Samtidig er landet på vei tilbake som populært reisemål. I en undersøkelse Norstat har gjennomført for Codan Forsikring sier... Les mer »
stortinget

Utenriks- og forsvarskomiteen besøkte Tyrkia

Utviklingen i Tyrkias utenriks- og forsvarspolitikk, den innenrikspolitiske situasjonen og utviklingen i landets nærområder var på agendaen da Stortingets utenriks- og forsvarskomité (UFK) besøkte Tyrkia 24. januar. – Det er viktig å... Les mer »
tyrkia

Slik blir reiseåret 2019 ifølge TUI

Når reiseåret 2018 går mot slutten kan vi se tilbake på et hektisk reiseår med åpning av nye destinasjoner, nye hoteller over hele verden, tusenvis av nye opplevelser og en historisk hetebølge.... Les mer »
strand ferie sommer

Nordmenn vil ikke tilbake til Tyrkia

Spania, Sverige, Danmark, Hellas og Italia er landene flest nordmenn skal til i sommerferien i år, ifølge FINNs ferske reiseundersøkelse*, gjennomført i samarbeid med Norstat. 30 prosent av respondentene i undersøkelsen svarer... Les mer »
avinor

Avinor: Liten oppgang i flytrafikken i mai

Antall reisende med fly til og fra norske lufthavner fortsetter å stige, samtidig som færre fly er i luften. I mai reiste 4 764 241 passasjerer til og fra Avinors lufthavner, en... Les mer »
tyrkia

TUI melder om hett sommersalg – Tyrkia mest populært

300.000 nordmenn reiser med TUI hvert år, og 70 % av disse reiser om sommeren. Nye tall fra reisearrangøren viser at reiselysten er sterk, de store destinasjonene øker og ett land utpeker... Les mer »
tyrkia

TUI utvider tilbudet til Tyrkia med reiser til Marmariskysten

Reiseoperatøren TUI utvider nå sitt tilbud til Tyrkia ytterligere og setter reiser til Marmariskysten tilbake på reiseprogrammet for denne sommeren. Kysten rundt Marmaris lokker med solsikkert vær, grønn natur, fine strender, båtutflukter... Les mer »