Bidrar med nødhjelp til Tyrkia og Syria

sortland

JYSK og Lars Larsen gruppen donerer 2 millioner DKK til jordsjelvofrene i Tyrkia og Syria.

Situasjonen i de jordskjelvrammede områdene i Tyrkia og Syria krever handling. Derfor har JYSK og Lars Larsen gruppen besluttet å donere totalt 2 millioner DKK til de internasjonale humanitære organisasjonene Røde Kors og UNICEF.

-Vi har som alle andre fulgt den desperate situasjonen etter jordskjelvene, og er dypt preget av den menneskelige tragedien som naturkatastrofen har forårsaket for lokalbefolkningen. Derfor har vi besluttet å støtte Røde Kors og UNICEFs nødhjelpsarbeid ved å donere 2 millioner DKK, sier Jesper Lund, konsernsjef i Lars Larsen gruppen.

-Antallet mennesker som er berørt av jordskjelvene fortsetter å stige, og behovet for humanitær hjelp øker. Røde Kors og UNICEF er allerede til stede i de berørte områdene og har den nødvendige kompetansen til å yte den riktige og mest effektive hjelpen. I den forbindelse håper vi derfor at vårt bidrag vil være av verdi, sier Jan Bøgh, konsernsjef i JYSK.

Parallelt undersøker JYSK muligheten for å bidra med produkter som tepper, soveposer, liggeunderlag, eller andre nødvendigheter til de som plutselig står uten et hjem.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.