bil ratt speedometer

Slik pakker du bilen sikkert i sommer

Ferie betyr bilturer for mange – enten det er bilferie, langtur til hytta eller småkjøring til stranda. Trygg Trafikk minner om at uavhengig av hvor du skal i sommer, så er det... Les mer »
sykkel

1 av 4 syklister slurver med hjelm

Andelen syklister som bruker hjelm står stille. Det bekymrer Trygg Trafikk. – Det er veldokumentert at hjelm gir den beste beskyttelsen i en ulykke. Da er det urovekkende at ikke hjelmbruken øker... Les mer »
fartsgrense

Nye sjokktall: 14 personer mister livet i november-trafikken

I fjor mistet 4 personer livet i november. 111 personer har omkommet i trafikken så langt i år. Det er 36 flere enn i samme periode i fjor. – Alt for mange... Les mer »
fartsgrense

Alstahaug kommune godkjent som Trafikksikker kommune

Alstahaug kommune har nå blitt godkjent som Trafikksikker kommune av Trygg Trafikk, opplyser Nordland fylkeskommune. Å bli godkjent betyr ikke at det ikke skjer trafikkulykker, men det er et kvalitetsstempel for godt,... Les mer »
natt sentrum

Husk refleksdagen torsdag 20. oktober

Førstkommende torsdag markeres den årlige refleksdagen. Trygg Trafikk oppfordrer alle til å bruke anledningen til å lete fram refleksene sine i skuffer og skap. Hver tredje torsdag i oktober markeres den årlige... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

10 personer omkom i trafikken i juli

Totalt har 72 personer mistet livet i trafikken så langt i år, mot 40 i samme periode i fjor. Sommerens to første måneder har dermed krevd 27 menneskeliv. – Dessverre så fortsetter... Les mer »
bil ratt speedometer

I mars omkom 8 personer i trafikken

Det var 3 kvinner og 5 menn som mistet livet i trafikken i mars. Innlandet ble hardest rammet denne måneden med 3 dødsfall. De øvrige ulykkene er rapportert fra Agder, Oslo, Rogaland... Les mer »
natt tog

Historisk lavt antall omkomne i trafikken i 2021

87 personer mistet livet i trafikken i 2021. Det er en nedgang på 6 personer fra i fjor da 93 personer omkom i trafikken. 7 personer omkom i desembertrafikken. Det gjør 2021... Les mer »
bil fart

12 personer døde i trafikken i juli

Med 12 omkomne blir juli den måneden med flest trafikkofre så langt i år. Det er også en økning fra juli i fjor hvor 9 personer mistet livet i trafikken. Etter flere... Les mer »
Trygg Trafikk

1 av 3 har syklet i beruset tilstand

Hele 32 prosent innrømmer at de har syklet i beruset tilstand, dobbelt så mange menn som kvinner har syklet i fylla, og verstingene er ikke de yngste, viser en spørreundersøkelse for Trygg... Les mer »