skiskyting

Skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses

Etter anbefalinger fra nasjonale og lokale helsemyndigheter er det besluttet at skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses, i frykt for spredning av korona-smitte. Det ble besluttet onsdag formiddag i samråd med kommunehelsetjenesten... Les mer »
skiskyter

Disse skiskytterne skal gå verdenscup i Kontiolahti 12. – 15. mars

Snart er det klart for verdenscup i skiskyting i Kontiolahti. Stedet ligger i den østlige delen av Finland i landskapet Norra Karelen. Norges Skiskytterforbund har gjort følgende uttak til sesongens åttende verdenscup... Les mer »
norges skiskytterforbund

Nesten sju millioner nordmenn fulgte skiskytter-VM fra sofaen

Markedsandelen for VM-sendingene i skiskyting øker med hele seks prosent sammenlignet med i fjor, viser tall hentet fra NRK. Med seks gull, tre sølv og to bronsemedaljer ble årets VM i skiskyting... Les mer »
langrenn vinter ski

Skiskytteren Marte Olsbu Røiseland har fått bekreftet influensa A-virus

Norges Skiskytterforbund opplyser at Marte Olsbu Røisland har fått vanlig influensa. Røiseland står dermed over konkurranser inntil hun er tilbake i normal trening.  – Influensa A-viruset er en av de mest vanlige... Les mer »
skiskytterforbund

Verdenscup-debut for Sturla Holm Lægreid

Sturla Holm Lægreid (23) debuterer i verdenscupen i tsjekkiske Nove Mesto fredag. Landslagsutøver Erlend Bjøntegaard (IL Beveren) står over sprinten i verdenscupen, og dermed får junioren Sturla Holm Lægreid (Bærum Skiklubb) muligheten.  – Bjøntegaard står... Les mer »
nrk

NRK og TV 2 sikrer skiskyting til 2030

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026, med mulighet til forlengelse av avtalen frem til 2030. – Det er en... Les mer »
skiskyting

Dette er den norske EM-troppen til EM i skiskyting i Estland

Norges Skiskytterforbund har tatt ut 16 utøvere til EM i skiskyting i Otepää i Estland 24. februar – 1. mars. ​- På herresiden har vi hatt et utrolig høyt nivå denne sesongen,... Les mer »
nrk

Slik blir vinterens store sportssuke på NRK

Det blir 40 timer med skiskyting i verdensklasse og 20 timer med nordisk verdenscuprenn når både VM i skiskyting og det splitter nye nordiske rennet Ski Tour 2020 går av stabelen 13.... Les mer »
skiskyting

Den norske troppen til VM i skiskyting er klar

Norges Skiskytterforbund sender 11 utøvere til VM i skiskyting i italienske Anterselva 13. – 23. februar. Tre av dem er debutanter.  Etter fantastiske prestasjoner så langt i sesongen, er uttaket til verdensmesterskapet... Les mer »
skiskyttere

Dette er skiskytterne som skal gå i Bresno-Osrblie og Duszniki Zdroj

Norge leder nasjonscupen fra IBU Cup-nivå, og har fire norske utøvere blant topp 10 i sammendraget. Her er utøverne som skal gå de neste to IBU Cup’ene.  – I jula skal gutta... Les mer »