alpint ski

51 millioner til VM i Narvik

Fylkesrådet foreslår å sette av inntil 51 millioner kroner i garanti til VM i alpine grener.  – Alpinbyen Narvik har lagt ned en imponerende innsats i å få et av verdens største idrettsarrangementer... Les mer »
skiskyter

Skiskytternes EM-uttak til Sveits er klart

Skiskytternes EM-uttak er nå klart, EM i Lenzerheide i Sveits går av stabelen 23. – 29. januar.  – Vi har høye forventninger til dette mesterskapet, og må nok finne oss i at... Les mer »
Norges Skiskytterforbund

Juniorløper debuterer i verdenscupen i Ruhpolding

Skiskytterne som skal konkurrere i Ruhpolding og Pokljuka er klare. De norske skiskytterne fortsetter å levere topp-prestasjoner både i verdenscupen og på nivået under – IBU Cup. De seks norske herrene på elitelaget... Les mer »
skiskyting

Skiskyting: Erlend Bjøntegaard tilbake i verdenscupen

Etter solid rehabilitering er Erlend Bjøntegaard igjen klar for å ta på seg startnummer. – Hodet er definitivt tilbake i konkurranse-modus, sier Kongsberg-gutten. Det var i Hochfilzen at Erlend Bjøntegaard ble nødt til... Les mer »
Norges idrettsforbund

Årets kvinnelige og mannelige sportsprestasjoner er klare

Et annerledes, men sterkt, norsk toppidrettsår: 2020 ble et krevende år for verden, og et annerledes år for toppidretten. Styret for idrettsgallaen besluttet i sommer at det ikke skulle avvikles en tradisjonell... Les mer »
skiskyting

Skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses

Etter anbefalinger fra nasjonale og lokale helsemyndigheter er det besluttet at skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses, i frykt for spredning av korona-smitte. Det ble besluttet onsdag formiddag i samråd med kommunehelsetjenesten... Les mer »
skiskyter

Disse skiskytterne skal gå verdenscup i Kontiolahti 12. – 15. mars

Snart er det klart for verdenscup i skiskyting i Kontiolahti. Stedet ligger i den østlige delen av Finland i landskapet Norra Karelen. Norges Skiskytterforbund har gjort følgende uttak til sesongens åttende verdenscup... Les mer »
norges skiskytterforbund

Nesten sju millioner nordmenn fulgte skiskytter-VM fra sofaen

Markedsandelen for VM-sendingene i skiskyting øker med hele seks prosent sammenlignet med i fjor, viser tall hentet fra NRK. Med seks gull, tre sølv og to bronsemedaljer ble årets VM i skiskyting... Les mer »
langrenn vinter ski

Skiskytteren Marte Olsbu Røiseland har fått bekreftet influensa A-virus

Norges Skiskytterforbund opplyser at Marte Olsbu Røisland har fått vanlig influensa. Røiseland står dermed over konkurranser inntil hun er tilbake i normal trening.  – Influensa A-viruset er en av de mest vanlige... Les mer »
skiskytterforbund

Verdenscup-debut for Sturla Holm Lægreid

Sturla Holm Lægreid (23) debuterer i verdenscupen i tsjekkiske Nove Mesto fredag. Landslagsutøver Erlend Bjøntegaard (IL Beveren) står over sprinten i verdenscupen, og dermed får junioren Sturla Holm Lægreid (Bærum Skiklubb) muligheten.  – Bjøntegaard står... Les mer »