Skiskyting: Erlend Bjøntegaard tilbake i verdenscupen

skiskyting

Etter solid rehabilitering er Erlend Bjøntegaard igjen klar for å ta på seg startnummer. – Hodet er definitivt tilbake i konkurranse-modus, sier Kongsberg-gutten.

Det var i Hochfilzen at Erlend Bjøntegaard ble nødt til å stå over siste konkurranse-helg fordi han var plaget med en vond rygg. Etter en lengre periode med fullstendig treningsfri og rolig oppladning, er imidlertid skiskytteren igjen klar for å ta på seg startnummer.

Les også:  LESERINNLEGG: Regjeringen og stortingsflertallet har glemt nordmenn som sliter

– Det har vært nytt å være skadet, det har jeg vært skånet for hittil i karrieren. Helseteamet og trenerne har jobbet utrolig bra for å tilrettelegge best mulig, og nå er jeg endelig fri for smerter, forteller han på vei til Gardermoen.

Nå går ferden til tyske Oberhof, der resten av lagkameratene har hatt en brakstart på det nye året. Rekrutt-utøverne Sivert Bakken og Karoline Erdal reiser videre til IBU Cup i Arber. 

Les også:  Reistadløpet: Arktisk galskap fra fjell til fjord i Troms

– Det har vært en helt hinsides start for det norske laget! Det er godt å se at vi presterer så godt samlet, det sier mye om hvordan vi har utnyttet treningsperiodene under korona-tiden. Det blir godt å komme tilbake til gjengen, sier Bjøntegaard.

Selv er han litt spent på egne prestasjoner:

– Hodet er definitivt tilbake i konkurransemodus, og jeg føler meg i god form. Etter en kjempebra jul med mamma, pappa og kjæresten min på Lillehammer har jeg fått kjenne på ekte julefri og fått restituert godt. Så jeg er klar for kamp i helgen, slår Bjøntegaard fast.

Les også:  LESERINNLEGG: Regjeringen og stortingsflertallet har glemt nordmenn som sliter

Erlend og resten av skiskytter-herrene går sprint allerede onsdag kl. 14.20 som vises direkte på NRK1. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.