stena line

Stena Line stenger passasjertrafikken til Danmark og Polen

Med bakgrunn av beskjeden om at Danmark og Polen stenger sine grenser, kommer Stena Line til å stenga ned sin passasjertrafikk til og fra disse landene inntil videre. Fra det tidspunktet passasjertrafikken... Les mer »
strand ferie sommer

Flere nordmenn reiste til Polen og Tyrkia i fjor

Spania var det mest populære reisemålet for nordmenn i 2019, og enda flere enn før besøkte byer som Gdansk og Antalya. Vi reiste også mer i eget land, viser tall fra FINN... Les mer »
jula varehus

Jula fortsetter å vokse: 10 nye varehus i 2020

I 2020 kommer Jula til å vokse ytterligere, blant annet ved å åpne flere nye varehus i Sverige, Norge og Polen.  – Vi tror på fortsatt vekst på samtlige markeder, ikke minst... Les mer »
Juristforbundet

Riksadvokat Tor-Aksel Busch får Rettssikkerhetsprisen på onsdag

Riksadvokat Tor-Aksel Busch mottar prisen på Rettssikkerhetskonferansen på onsdag. Dit kommer også førstepresidenten i Polens høyesterett som skal snakke om myndighetenes angrep på rettsstaten. Juristforbundet deler ut Rettssikkerhetsprisen hvert år. Mottagerne har... Les mer »
Glass og Fasadeforeningen

Ny rapport: Kortreist isolerglass best for miljøet

Har skandinavisk produsert isolerglass et bedre miljø- og klimafotavtrykk enn glass som er produsert og transportert i fra Polen? – Ja, en svensk rapport sier at polskprodusert isolerglass har opp til 13... Les mer »
flyplass reise ferie

Nye ruter fra Polen til Norge

Det ungarske flyselskapet Wizzair starter opp nye ruter mellom Krakow og Norge i 2020, og utvider også rutetilbudet på flere eksisterende ruter fra Gdansk til Norge. De nye rutene skal fly mellom Krakow... Les mer »
avinor

Gdansk første helårlige utlandsdestinasjon fra Bodø

Wizz Air starter direkteflygninger mellom Bodø og Gdansk med to ukentlige avganger fra og med 22.mai 2019. Det nye rutetilbudet gi ca. 19 000 tilgjengelige flyseter mellom Bodø og Gdansk årlig. –... Les mer »
abax

Gjenfant stjålet utstyr i Polen

Mange nordmenn blir utsatt for tyverier av utenlandske ligaer og må se langt etter å få verdiene tilbake. Rønningen maskin gjenfant sin vibroplate i Polen en uke etter at den ble stjålet fra... Les mer »
silje barnevernet

Skandale: Norsk barnevern-flyktning har fått asyl i Polen!

Bodøposten.no trykket 20. april nyheten om at den polske menneskerettighetsorganisasjonen Ordo Iuris skulle bli tildelt den norske Familivernprisen. Årsaken er organisasjonens hjelp til den norske barnevern-flyktningen Silje Garmo og hennes barn som... Les mer »
flokk

Flokk forsterker sin posisjon som markedsleder i Europa

Skandinaviske Flokk vokser videre ved oppkjøp av den polske kontormøbelprodusenten, Profim. Med dette forsterker Flokk sin posisjon som en ledende aktør i markedet for kontorstoler og møblering av arbeidsplasser i Europa. Med... Les mer »