experian

Konkursøkning i mai

Ifølge tall fra analyseselskapet Experian gikk 439 selskaper konkurs i mai, noe som tilsvarer en økning på hele 4,8 prosent. Så langt i år er 2184 selskaper erklært konkurs – en nedgang... Les mer »
experian

Færre konkurser nasjonalt, men økning i Nordland i april

– Det er hyggelig med nedgang i konkursene i april, men vi skal huske at mye av nedgangen kan tilskrives påskeeffekter. I fjor kom nemlig påskens helligdager i mars, i år kom de... Les mer »
experian

505 selskaper gikk konkurs i mars

Hele 505 selskaper gikk konkurs i mars, en økning på hele 20,5 prosent. Bygg- og anleggsbransjen og varehandel leder an oppgangen. Det viser tall fra analyseselskapet Experian. – Mye av endringen fra... Les mer »
experian

Experian: Dataanalyser og AI er kritisk for å skape vekst

Fire av fem beslutningstagere sier investeringer i dataanalyser og AI er kritisk for å skape vekst. En fjerdedel av beslutningstagere tror derimot ikke de klarer å utnytte det fulle potensiale i dataanalyser.... Les mer »
experian

Experian : Konkursraset fortsetter i varehandelen

Nedturen fortsetter i varehandelen. Tall fra analyseselskapet Experian viser at hele 111 selskaper innen kategorien varehandel gikk konkurs i januar, en økning på over 30 prosent fra samme måned i fjor. –... Les mer »
experian

Experian: Over 5000 selskaper konkurs i 2018

Konkursåret endte dystert med en oppgang i antall konkurser på hele 10,6 prosent. Det viser tall fra analyseselskapet Experian. Imidlertid avsluttet året med positive signaler ettersom antall konkurser falt i både november... Les mer »