bjørn erik

Nordisk eiendomsfond på kjøpstoppen i august

Nordnets fondskunder har fortsatt tro på oppgang, tross nye rekordnoteringer på mange børser i august. Aksjefond ble nettokjøpt for 710 millioner kroner. På kjøpstoppen ligger et nordisk eiendomsfond med ny forvalter samt globale... Les mer »
eiendom

Eiendomsmeglere tilpasser seg koronautbruddet

– Eiendomsmeglingsforetakene innfører nå tiltak for at boligmarkedet skal kunne fungere under koronautbruddet, sier Eiendom Norge-direktør, Henning Lauridsen. ​Eiendom Norges styre hadde i går ekstraordinært digitalt styremøte for å etablere felles tiltak... Les mer »
Olav Thon Eiendomsselskap

Bra avslutning på 2019 for Olav Thon Eiendomsselskap

Olav Thon Eiendomsselskap oppnådde et resultat før skatter i 4. kvartal på 968 millioner kroner. Etter et godt 4. kvartal oppnådde Olav Thon Eiendomsselskap et resultat før skatter på 2,3 milliarder i... Les mer »
cv mal

Nettbasert eiendomsmegler har spart forbrukerne 176 millioner!

Siden oppstarten av den digitale tjenesten Propr har forbrukerne spart 176 millioner kroner på å unngå å bruke eiendomsmeglere. 
 – 176 millioner kroner er 50 leiligheter til 3,5 millioner kroner og... Les mer »
Olav Thon Eiendomsselskap

Økning for Olav Thon Eiendomsselskap 1. halvår 2019

Olav Thon Eiendomsselskap oppnådde et godt operativt resultat i 1. halvår. Resultatet før skatter og verdiendringer økte med 6 % til 996 millioner kroner – sammenlignet med fjoråret. Resultat før skatter beløp... Les mer »
hus vinter

Høring i Hamarøy: Vurdering av 0-konsesjon for eiendommer

Kommunestyret har vedtatt at vurdering av forskrift om 0-konsesjon legges ut til høring. Hamarøy kommune ber derfor alle berørte komme med synspunkter innen høringsfristen 22. februar 2019, opplyser kommunen. Basert på høringsnotat i vedtaket... Les mer »
bolig fjord natur

– Boligpolitikken må samordnes

Boligprodusentene, Eiendom Norge og NBBL har sendt et brev til statsminister Erna Solberg (H) hvor de ber henne samordne boligpolitikken i regjeringen. Bolig er en av pilarene i det norske velferdssamfunnet ved... Les mer »
jakhelln

Hundholmen Byutvikling har ting på stell med Miljøtårnsertifisering og signerte strakstiltak

Med slagordet «Den gode følelsen», som gjelder både internt i bedriften og utad mot samfunnet, var det naturlig for Hundholmen Byutvikling å forplikte seg til de 10 strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot... Les mer »
hagestue

Hagestue mer populært

Grønt Fokus som er en ledende aktør innenfor salg av hagestuer, uterom og drivhus har i løpet av de siste tre årene opplevd sterk vekst i salget av hagestuer på det norske... Les mer »
eiendom bodø

Ikke fare for boligkrakk

4 av 10 forventer høyere boligpriser det neste året, viser en ferske undersøkelse. Det er på samme nivå som i juni, men langt færre enn i mars hvor BoligMeteret viste at hele... Les mer »