politiet

Båtgjest i Bodø havn arrestert av politiet

Politiet rykket ut etter melding om en gjest i en båt i småbåthavna som nektet å forlate, søndag morgen. Gjesten skal ha slått til en annen gjest, samt kommet med trusler til... Les mer »
bodø havn småbåthavna

Skal bruke 110 millioner på utbedring av Bodø havn

Consto Anlegg Nord AS signerte mandag kontrakt med Kystverket om utbedring av Bodø havn, opplyser Bygg.no. Det planlegges en bredere innseiling til Bodø samt større seilingsdybde inne i havna. Utbedringen handler om... Les mer »
seilbåt sommer

Seilskuta Aurora på besøk i Bodø havn

Seilskuta Aurora ligger nå i Bodø havn med sitt mannskap bestående av 4 unge damer på 21/22 år. De er på en 2 måneder lang seilas langs Helgelandskysten og Lofoten. Ideen til... Les mer »
politiet

Politiet: Eldre kvinne ramlet i havet i Bodø havn

En eldre kvinne i 70-årene ramlet i 13-tiden torsdag i vannet i Bodø havn, melder Nordland politidistrikt. Nødetatene rykket ut til stedet og reddet kvinnen som var sterkt nedkjølt. Kvinnen er nå... Les mer »
bodø havn småbåthavna

Flere passasjerer på hurtigbåten mellom Svolvær og Bodø

Nye passasjertall for NEX2 mellom Svolvær og Bodø viser at hver avgang hadde flere reisende i 2018 enn i 2017, opplyser Nordland fylkeskommune. – En gledelig utvikling, sier samferdselsråd Svein Eggesvik. I 2018... Les mer »
odd fellow 106 bodin

Odd Fellow samler inn penger til ny redningsskøyte i Bodø

Odd Fellow logen i Norge har siden 2016 samlet inn penger for å få bygd et nytt fartøy til Redningsselskapet. I Bodø har blant annet loge 106 Bodin gått ut til flere... Les mer »
Inger-Hilde Tobiassen

Inger-Hilde Tobiassen ny styreleder i Bodø havn

Inger-Hilde Tobiassen (52) er valgt som ny styreleder i Bodø havn. Det er klart etter vedtak i Bodø bystyre torsdag, opplyser NRK. Inger-Hilde Tobiassen tar over som styreleder i Bodø havn etter... Les mer »
politi

Død mann i Bodø havn identifisert

Bodøposten.no publiserte 19. oktober nyheten om at det var funnet en død mann i havet i Bodø havn. Nå er den døde mannen identifisert, ifølge NRK. – Det var en norsk mann... Les mer »
politi

Død person funnet i havet i Bodø havn

Det er funnet en død person i havet i Bodø havn. Redningspersonell jobbet med å få vedkommende opp av vannet, opplyser Nordland politidistrikt. Den avdøde ble tatt opp fra havet kort tid... Les mer »
hurtigruten

Nå kan du se skipstrafikken live på Bodøposten.no

Mange lurer på hvor hurtigruten er eller hvor en hurtigbåt er i Bodø havn. Nå han alle se skipstrafikken live på Bodøposten.no. Nettavisen Bodøposten.no lanserte nemlig i dag et interaktivt kart som... Les mer »