Sweetheart slipper debutalbumet «Sweetheart»

Mother Likes It Records

Sweetheart er en del av den populære nordicanabølgen, og slipper i høst sitt etterlengtede debutalbum med ti lavmælte og akustiske sanger med vokal, gitar og pedal steel

Singlene som er utgitt i forkant av albumet har fått internasjonal oppmerksomhet og blitt spilt både i New Orleans og på Færøyene! Også her hjemme har Sweetheart fått oppmerksomhet og radiospillinger, og er dessuten blitt plassert på spillelister av redaktørene både i Spotify og Tidal.

Albumet er innspilt hos Kenneth Ishak i løpet av seks småhektiske dager, i et stille og neddempet og håndspritet Oslo sentrum, våren 2020.

Bandet har produsert albumet i samarbeid med Ishak. På albumet gjør Ishak et par gjesteopptredener, i tillegg til at Tor Egil Kreken fra Darling West stakk innom studioet med banjoen (Leaving For Stockholm og I Will Always Be Right Here) og Christer Engen, tidligere Bigbang og Turboneger, ankom en sen ettermiddag med solbriller, tamburin og rytmeegg (I Will Always Be Right Here). 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.