Suksessen fortsetter for debutant Helene Flood

aschehoug

På under tre uker ligger «Terapeuten» helt i toppen av bestselgerlistene og allerede trykket i 3 opplag. Opplaget er på svimlende 30 000 eksemplarer.

– Jeg kan ikke huske at vi har hatt en debutant med lignende braksuksess sier nyansatt forlagssjef i Aschehoug forlag Nora Campbell. Bøkene blir formelig revet ut av butikkhyllene. 

– Dette har gått over all forventning, litt sånn klype-seg-i-armen følelse sier Helene Flood, men det er veldig gøy, da!

– Debutant Helene Flood har åpenbart truffet noe i tiden og skrevet en bok det er enorm etterspørsel etter sier Forlagssjef i Aschehoug forlag Nora Campbell.

– Dette er en bok som når ut til mange forskjellige lesere. Vi merker også at jungeltelegrafen gjør sitt for at «Terapeuten» har tatt av på denne måten i løpet av de første salgsukene. Vi mener jo at suksessen er helt fortjent, for det er en fantastisk velskrevet og spennende roman, men det er ekstra morsomt når så mange er enig, sier Campbell videre. 

Og nå er den solgt til 25 land!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.