Sommervarmen fører til rekordbillige reiser til Middelhavet

vinter ticket

Den siste tidens herlige sommervær med høye temperaturer i store deler av landet har ført til et prisras på reiser til Middelhavet. Aller billigst er reiser til Hellas, Bulgaria og Tyrkia. Fint vær og betydelig lavere etterspørsel før skoleferien begynner ligger bak de lave prisene.

Ingen planer neste uke? Hva med en ukes charterreise til Rhodos inkludert fly og hotell for under kr 1500,-? Reiselystne nordmenn som kan tenke seg å reise på kort varsel kan gjøre skikkelige kupp akkurat nå. Men selv for de som foretrekker litt lengre tid å planlegge på så er prisene veldig fordelaktige. De nærmeste ukene frem til skoleferien kan man gjøre noen skikkelige reisekupp.

– Det er virkelig lave priser akkurat nå. Den som kan reise på kort varsel har mange herlige reisemål å velge mellom for under to tusen kroner, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket Feriereiser

Grunnen til det lave prisnivået er først og fremst høye temperaturer i store deler av Norge. Fint vær fører til at etterspørselen på restplasser avtar, som igjen fører til fallende priser. Samtidig er etterspørselen generelt lavere så lenge skolene fortsatt er åpne.

-For de som vil reise utenlands og ikke stoler på at sommeren kommer til å by på like fint vær som vi har sett de siste ukene så er det akkurat nå et veldig bra tidspunkt å bestille på. Om bare noen uker så øker prisene igjen, sier Ellen Wolff Andresen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.