Slik tippes Bodø-lagene før sesongstart i 4.divisjon

fotballbane

Det er like før 4.divisjon sparkes i gang for nordlandslagene, og det går mot en sesong i toppen for Bodø-lagene. Oddslistene til spillselskapet NordicBet viser at de tipper både Innstranda og Grand Bodø helt i tetsjiktet.

– I denne avdelingen er Rana FK kjempefavoritt. Oddsen på 1,25 tilsvarer en sannsynlighet på 80 prosent for opprykk. Bak dem vurderer vi fire lag som jevngode. Blant disse klubbene finner vi både Grand Bodø og Innstranda. Begge leverte svake sesonger i fjor, men vi tror de vil gjøre det mye bedre den kommende sesongen, sier Christer Johansen, som jobber med odds på norsk fotball for NordicBet, i en pressemelding.

Johansen forteller at ingen lag mellom 4.divisjon og Eliteserien har lavere odds for å vinne serien enn hva Rana FK har. Oddsen på 1,25 tilsvarer en seierssjanse på 80 prosent. Oddsen på både Grand Bodø og Innstranda er satt til 8,00.

– Ser man bort i fra suverene Rana, er dette en veldig jevn avdeling. Det er nok mange som har planer om å være med i kampen om andreplassen. Før sesongstart mener vi det er umulig å utpeke en favoritt til andreplassen. Det kommer til å bli jevnt i toppen, og det vil være små marginer som avgjøre topplasseringene, avslutter Johansen.

NordicBets vinnerodds for 4.divisjon avdeling Nordland:

Rana FK – 1,25
Mosjøen – 8,00
Fauske Sprint – 8,00
Grand Bodø – 8,00
Innstranda – 8,00
Sandnessjøen – 15,00
Brønnøysund – 25,00
Åga – 25,00
Hemnes – 50,00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.