Sesongstart for Bundesliga: – Rått å følge toppscorerduellen mellom Haaland og Lewandowski

viaplay

Fredag er Bundesliga endelig tilbake. Kan Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund hamle opp med Bayern München? Med Viaplay og V sport kan du følge all dramatikken fra den kommende sesongen.

Ingen kunne gjøre noe med Bayern München i fjorårets Bundesliga-sesong. Borussia Dortmund var nærmest, men selv om de gule og sorte i januar hentet Erling Braut Haaland som bøttet inn 13 seriemål, ble avstanden for stor. Fredag innledes den nye Bundesliga-sesongen med Bayern München mot Schalke 04. Det betyr at racet mellom topplagene er i gang, og at duellen mellom fjorårets toppscorer, Robert Lewandowsi, og Haaland kan bli veldig spennende å følge med på.

– Først og fremst gleder jeg meg ekstra mye til å se Erling Braut Haaland ta nye steg i karrieren. Det blir rått å følge toppscorerduellen med Robert Lewandowski, noe som kan ende opp som norsk fotballhistorie, sier Bundesliga-ekspert Eivind Bisgaard Sundet.

– Det blir veldig spennende med oppstart av Bundesliga denne helgen, særlig med tanke på at det nå vil være publikum tilbake på tribunene. Allerede i første serierunde blir det en skikkelig test for Dortmund og Haaland. De møter Borussia Mönchengladbach i storkamp lørdag kveld, fortsetter han.

Dortmunds oppgjør mot Mönchengladbach vises lørdag fra kl. 18.00 på Viaplay og V sport 2, og Haaland selv har høye ambisjoner for den kommende sesongen. I et eksklusivt intervju med V sport-ekspert Jan Åge Fjørtoft snakket han også om byttet av trøyenummer fra 17 til 9.

– Det var et «statement» til verden. Jeg er en 9’er, så enkelt er det. Jeg hadde noen fine mål med drakt nummer 17, men nå er jeg klar for å være nummer 9, uttaler Haaland, og fortsetter; – For at jeg skal være fornøyd med kommende sesong må jeg levere enda bedre enn forrige sesong.

Det er ikke små ord fra toppspissen som i fjor scoret utrolige 44 mål på 40 kamper.

– Erling Braut Haaland er et internasjonalt fenomen, trolig uten sidestykke i norsk fotballs historie. Det er en vill reise vi er programforpliktet til å være med på. Med eksperter som har inngående kjennskap til tysk fotball, og et levende kildenettverk, er vår ambisjon å skildre Bundesliga fra runde til runde – på en engasjerende og innsiktsfull måte, sier sportssjef i NENT Group Norge, Kristian Oma.

Viaplay sender samtlige kamper fra den kommende Bundesliga-sesongen. Utvalgte kamper vil også vises på V sport-kanalene.

Slik ser du åpningsrunden:

Fredag kl 20.25: Bayern München-Schalke 04, Viaplay og V sport 3
Lørdag kl 15.20: Stuttgart-Freiburg, Viaplay
Lørdag kl 15.20: Köln-Hoffenheim, Viaplay
Lørdag kl 15.20: Union Berlin-Hoffenheim, Viaplay
Lørdag kl 15.20: Eintracht Frankfurt-Arminia Bielefeld, Viaplay
Lørdag kl 15.25: Werder Bremen-Hertha Berlin, Viaplay og V sport 1
Lørdag kl 18.00: Borussia Dortmund-Borussia Mönchengladbach, Viaplay og V sport 2
Søndag kl 15.25: RB Leipzig-Mainz, Viaplay
Søndag kl 17.55: Wolfsburg-Bayer Leverkusen, Viaplay og V sport 1

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.