MUSIKK: Odd Nordstoga ute med albumet «Fatig ferdamann»

hes

Med «Fatig ferdamann» har Odd Nordstoga har laget et album som tar utgangspunkt i de små, hverdagslige tingene, men som ender opp med å ta for seg noen av livets største spørsmål.

Ti låter om tro og tvil, lys og mørke. Om å lengte, enten det er hjem, eller tilbake til lange sommernetter når høsten kryper nærmere.

Om det skjøre sosiale spillet som må vedlikeholdes når mennesker skal fungere i lag. Og om solidaritet og det som kanskje legger grunnlaget for sosialdemokratiet. Intet mindre.

Les også:  Arctic Race of Norway: Flytter folkefesten til Nytorget

Og få makter å beskrive poesien i det nære slik som Nordstoga klarer. Det blir aldri klisjefylt eller svulstig, selv når han drar på så mye at vi hører både Graceland og hardingfelene ljome.

I vår slapp Odd Nordstoga tittelsporet, «Fatig ferdamann» til fantastiske kritikker. Låten ble sluppet etter ønske fra publikum på den digitale konserten hans i regi av Koronerulling, som samlet inn over en halv million kroner til Røde Kors sitt arbeid under pandemien.

Les også:  VIDEO: Okay Kaya ute med låta "Spinal Tap"

Låten ble fulgt opp av radiohiten «Dans Dans Dans» på forsommeren, og nå sist, den melankolskvakre Julinetter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.