Senkveld-testen: Blipp mot resten

tv2

Helene er både imponert og irritert over Stians suverenitet i konkurranser. Han slo henne i forrige sesong av Senkveld-slaget: «Øst mot Vest», og han får tilsynelatende til alt han prøver seg på.

– Det er Helene Olafsen som utsetter meg for dette. Jeg føler meg som et gissel. Hun har anstrengt seg maks for at jeg skal tape i konkurransene mot de seks kjendisene hun har alliert seg med i «Senkveld-testen: Blipp mot resten», forteller Stian Blipp.

Nå skal Helene gi Stian en mulighet til å virkelig bevise hva han er god for. Hun samler et lag med seks norske kjendiser som Stian skal få bryne seg på.

– Nå koser Helene seg skikkelig. Jeg har aldri sett henne så fylt av skadefryd og så maktglad som nå. Jeg føler hun har lett med lupe etter svakhetene mine, og jeg vet ikke hva som venter meg i konkurransene mot kjendisene, sier Blipp.  

Innspillingen foregår i Kanonhallen på Løren hvor Stian får 14 ulike oppgaver som han skal løse i konkurranse mot de utvalgte kjendiseneHelene er programleder i konkurransen, det er hun som eier showet og har satt i gang alle utfordringene. 

– Jeg koser meg nå som jeg skal få hevn, og utsette Stian for ulike utfordringer i «Senkveld-testen: Blipp mot resten». Jeg har saumfart hans gode og dårlige sider, og han skal virkelig få brynt seg denne gangen. Siden jeg er høygravid kan jeg ikke delta selv, men jeg bestemmer alt og synes det er stas å få være min egen «gamemester» i sesongens Senkveld-konkurranse, sier Helene Olafsen.

Her er de seks kjendisene Stian Blipp skal konkurrere mot denne sesongen: 

  • Agnete Husebye (Agnetesh), youtuber.
  • Terje Sporsem, komiker.
  • Anders Jacobsen, tidligere skihopper. 
  • Bernt Hulsker, fotballkommentator og tidligere fotballspiller. 
  • Victor Sotberg, youtuber.
  • Katarina Flatland, programleder.

Hverken Stian eller kjendisene vet hvilke konkurranser de skal gjennom i Kanonhallen. 

– Uansett blir det urettferdig siden jeg er alene mot seks kjendiser. Men jeg skal gjøre mitt beste for å ikke oppfylle Helenes ønske om å se meg tape, sier Stian Blipp. 

Utfordringene under konkurransene er i ulike former og har ulikt innhold. Noen er skremmende, andre er flaue eller veldig fysisk krevende. Underveis blir det tvister og overraskelser, men spørsmålet er: Klarer Stian å slå kjendislaget Helene har samlet, og vise at han er uovervinnelig? 

Avhengig av hvilken type konkurranse det er, sanker Stian og motstanderlaget poeng underveis. Konkurransene avgjøres ved at Helene trykker på en diger, rød knapp som utløser alarmen i studio.

– Helene er ubestridt sjef og dommer, og har all makt denne gangen. Og hun elsker det!, sier Stian Blipp. 

«Senkveld med Helene og Stian» og «Senkveld-testen: Blipp mot resten» har sesongpremiere på TV 2 og TV 2 Sumo fredag 31. januar kl. 22.15.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.