SAS og Live Nation gir deg unike konserter

fly nordland

Fra og med i dag gir SAS alle EuroBonus-medlemmer forkjøpsrett på billetter fra Live Nation. Takket være eksklusive billetter som slippes før de ordinære billettene, får medlemmene førsterett på favorittartister og eksklusive arrangementer, avhengig av medlemsnivå.

Det nordiske samarbeidet med Live Nation betyr at SAS EuroBonus-medlemmer nå får tilgang til billetter til populære verdensartister før de slippes til publikum. På den måten blir det enklere å bestille og planlegge opplevelser utenom det vanlige.

– Det er med stor glede at vi nå gjør det mulig for EuroBonus-medlemmene våre å kjøpe og bestille spesielt utvalgte eksklusive opplevelser, slik medlemmene våre har etterspurt. I samarbeid med Live Nation kan vi nå gi tilgang til opplevelser som gir medlemmene våre en unik merverdi, sier Johan Mägi, EuroBonus-ansvarlig i SAS.

I første omgang handler det om et trettitalls arrangementer i året i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I de aller fleste tilfellene får medlemmer på alle nivåer forkjøpsrett til billetter, men enkelte arrangementer kan tilbys bare til dem med de høyeste medlemsnivåene. Samarbeidet med Live Nation er et tydelig trinn i SAS’ strategi for å møte den økte etterspørselen etter personlige opplevelser, og det er i tråd med SAS’ visjon om å gjøre livet enklere for alle SAS-kunder.

– Vi ser en tydelig trend der man reiser mye mer og lengre enn tidligere for å gå på våre konserter og arrangementer, og derfor er denne strategiske alliansen med SAS både logisk og spennende. Vi ser dette som starten på et langt samarbeid med SAS og EuroBonus-medlemmene, og vi ser frem til å utvikle disse eksklusive tilbudene videre, sier Thérése Liljedahl, Managing Director Live Nation Sweden & President Nordic Partnership.

Sammen med Live Nation skal SAS kjøre felles kampanjer der medlemmer får tilbud om billetter til attraktive evenement i hele Norden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.