Ronni Le Tekrø slipper albumet «Bigfoot TV»

indianer

«Bigfoot TV» er Ronni Le Tekrøs første soloalbum på seks år, og gamle og nye fans får rikelig av det de vil ha. Sammen med det supertighte bandet sitt høres albumet både inspirert og friskt ut, Ronnis brilliante gitarspill er den røde tråden gjennom albumet, og man finner referanser til alt fra TNT til Thin Lizzy, Beatles, David Bowie og hans egne progressive rockealbum.

Ronni Le Tekrø er en av verdens mest innflytelsesrike metallgitarister, først og fremst med bandet TNT, men også i samarbeid med jazzgitarist Terje Rypdal og som flittig brukt studiomusiker. Tekrø har solgt et sted mellom 4 og 5 millioner album med TNT, og ble kåret til en av verdens 25 beste gitarister innen sin sjanger i 2009. 

Ronni Le Tekrø har alltid et sterkt ønske om å utvikle seg som komponist, tekstforfatter og vokalist, og søker motstand fra kollegaer i musikkbransjen over hele verden. 

Tekstene på ‘Bigfoot TV’ handler om eget liv og egne verdier, og musikalsk handler det om å videreutvikle den progressive rocken fra soloalbumene «Mein Ampf» 1 og 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.