Propr tripler omsetningen

propr

Propr.no tredoblet omsetningen i tredje kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det har tjent 500.000 kroner så langt i år, og har inngått flere strategiske avtaler for videre vekst.

– Flere og flere velger vekk dyre eiendomsmeglere og selger boligen selv, og det reflekteres i våre sterke tall så langt i år, sier Propr-sjef Kjetil Eriksson.

Propr tjener penger
Den digitale tjenesten Propr.no tripler omsetningen i tredje kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Selskapet hadde 4,8 millioner kroner i driftsinntekter tredje kvartal mot 1,5 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

– Tallene viser at vi er på rett vei, og vi regner med å gå null i år, sier Propr-sjef Eriksson.

Så langt i år har Propr.no hatt driftsinntekter på 12,5 millioner kroner, som er opp 67 prosent fra samme periode i fjor. Driftsresultatet før av– og nedskrivning (EBITDA) er på 361.000 kroner i kvartalet og 500.000 kroner for året. Egenkapitalen er på 8,3 millioner kroner.

– Vi opplever nå en god start på fjerde kvartal også, men vi regner med at volumet vil falle naturlig i takt med boligmarkedets sesongsvingninger, sier Eriksson.

Garantert emisjon
Etter økt interesse fra eksisterende og nye investorer planlegger Propr.no en rettet emisjon.

– Vi tegner i underkant av 800.000 nye aksjer på en kurs på ti kroner, sier Propr-sjefen.

Den rettede emisjonen er garantert i sin helhet av Proprs styreleder Karstein Gjersvik og investor Arne Blystad i selskapet Songa Trading Inc.

– Begge disse to kjenner selskapet veldig godt, sier Kjetil Eriksson i Propr.no.

Tegningsperioden for den rettede emisjonen varer fra 4. desember klokken 08.00 til 16. desember klokken 12.00.

Tryg + Propr.no = sant

Propr.no jobber strategisk i markedet for å sikre seg sterke samarbeidspartnere, og inngår nå strategisk samarbeidsavtale med Tryg forsikring. Forsikringsselskapet skal tilby gode forsikringer til kundene til Propr.no, og Tryg skal markedsføre Propr.no i alle sine kanaler.

– For oss er det spennende å gå inn i en verdikjede med våre forsikringsløsninger, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg.
Den digitale boligsalgstjeneste – Propr.no – har tidligere inngått samarbeid med Danske Bank, og avtalen med Tryg er et videre ledd i strategien med å knytte til seg solide partnere.

– Dette gir enda større verdier for de som bruker våre tjenester til å selge sin bolig, sier Kjetil Eriksson, daglig leder i Propr.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.