Rekordmange søkere til Hjertevarme-støtte

ishavskraft

Torsdag 15. november åpnet Ishavskraft søknadsprosessen til årets Hjertevarme. Allerede har det tikket inn godt over hundre søknader! – Det er ingen tvil om at det er mye hjertevarme i dette landet og vi håper på å få inn enda flere søknader frem mot søknadsfristen, som er 1. desember, uttaler Ishavskraft-juryen.

Søknadene renner inn, og juryen bestående av Mari, Sten-Willy og Thomas gleder seg til å plukke ut de hjertevarme bidragene.

Hjertevarme er årets varmeste julekalender. Hjertevarme handler om å spre varme ved å gjøre en god handling for noen som trenger det eller for noen som fortjener det. Hver dag i 24 dager deler ishavskraft ut 5 000 kroner til ulike initiativ, lag, foreninger eller organisasjoner som er med på å gjøre noe godt og hjertevarmt for andre i lokalsamfunnet.

Dugnads- og frivillighetsånden lever i beste velgående
De som trodde at den norske dugnadsånden var på tur til å dø ut kan tro om igjen. I forbindelse med Hjertevarme har vi fått inn mange gode søknader fra ildsjeler som på frivillig basis bidrar til å spre varme til de som trenger det i samfunnet.

Et av fjorårets bidrag var aspirantene og juniorene ved Tromsdalen Musikkorps som var på besøk på Tromsøysund sykehjem for å dele litt hjertevarme og gi de eldre en koselig førjulsopplevelse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.