Premiere på TV3: Henrik Uber alles – ny humorserie med Thodesen bak rattet

tv3

Komiker Henrik Thodesen har i altfor lang tid ridd på fortidens bølge. Nå begynner den å innhente ham. Han sliter med å skaffe seg oppdrag og havner i skyggen av sine mer vellykkede kjendisvenner. For å få endene til å møtes, samt inspirasjon til nytt standup-materiale, begynner han som Uber-sjåfør. Henrik Uber alles har premiere på TV3, Viaplay og Viafree torsdag 24. januar kl. 21.30.

Henrik har fått sparken fra kanalen og mistet gallajobben på Latter. Økonomien er dårligere stilt enn noen gang. Samtidig har kameraten Odd-Magnus Williamson har sikret seg drømmerollen som Harald Hårfagre, mens nemesis og erkerival Stian Blipp gjør det bedre enn noensinne. 

Bestevenn og standup-legen Jonas Kinge Bergland, anbefaler ham å kjøre Uber, og Hallgeir Kvadsheim, som forfølger Henriks samvittighet med Luksusfellen-tavla, synes det hele er en glitrende idé. Henrik sliter imidlertid med å tilpasse seg rollen som Uber-sjåfør, og kundene setter ikke alltid pris på en avdanket standup-komiker bak rattet

Gjennom åtte episoder følger vi Henriks kamp for å restarte karrieren og hans forhold til den alternative og svevende Iben (Annika Witt), en passasjer han blir forelsket i. Han blir fascinert når han oppdager at de deler en interesse for astronomi. Når han skjønner at hun egentlig er opptatt av astrologi, har skaden allerede skjedd. 

Medvirkende i serien er også Sigrid Bonde Tusvik, Linda Johansen, Elina Krantz og andre som er fulle av velmente, men ikke alltid like gode råd. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.