taxi

Fra nyttår blir det strengere regler for drosjenæringen

– Regjeringen skal stoppe frislippet i drosjenæringen. Som et ledd i arbeidet for en tryggere og mer seriøs næring, innfører vi en rekke nye krav til løyvehavere fra nyttår. Blant annet vil... Les mer »
politi

Råkjørte i Bodø: Tatt for pirattaxi

Utrykningspolitiet stoppet en bilfører i slutten 30-årene natt til søndag i Bodø, da viste det seg at mannen også drev pirattaxivirksomhet. Passasjeren i bilen la alle kortene på bordet, og ble kjørt... Les mer »
taxi

LESERINNLEGG: Tid for å gjenreise samfunnsoppdraget

Takk til alle dere i taxinæringen som står på i en svært vanskelig tid. Takk til politikere som har sørget for ordninger som skal gjøre at vi klarer oss gjennom de prøvelsene... Les mer »
taxi

Unntakstilstand hos Bodø Taxi

Vi holder åpent som vanlig 24/7-365. Oppdragene falt med 75 % fra en normal uke. Vi har redusert kapasiteten for at de som er på jobb skal ha noe å holde på... Les mer »
taxi

Slåss i taxikø på Sortland

Politiet opplyser at det har vært slagsmål ved drosjeholdeplassen i Sortland natt til søndag. Det var flere involverte, men hendelsesforløpet er uklart. Politiet har opprettet sak på ordenforstyrrelse. Det er ikke meldt... Les mer »
nordvik bodø

Toyota på taxi-toppen i Bodø

Toyota er det foretrukne merket blant taxisjåfører i Bodø. Ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken viser at 35 prosent av alle de førstegangsregistrerte taxiene i Bodø i 2019 er en Toyota. Også... Les mer »
taxi

Toyota fortsatt på taxi-toppen

Toyota forsvarte førsteplassen fra 2018 og er nok en gang det foretrukne bilmerket blant landets taxisjåfører.  Ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken viser at 42 prosent av de 835 førstegangsregistrerte taxiene i... Les mer »
biler speed

Hyundai viser flyvende kjøretøy og inngår partnerskap med Uber

Uber og Hyundai Motor Company har i dag lansert planene for et nytt partnerskap for å utvikle Uber Air Taxis. Dette er et fremtidig delingsnettverk for flyvende urbane kjøretøyer, og selskapene kunne... Les mer »
politi

Tatt for å kjøre pirattaxi i Bodø

En mannlig bilfører ble tatt for å kjøre pirattaxi i Bodø natt til 4. januar. Det melder politiet i Nordland lørdag morgen. Politiet gjennomførte bevissikring på betalingsløsningen og opprettet sak. Mannen i... Les mer »
taxi

Taxikalkulatoren avvikles

Taxikalkulatoren, som kunne beregne priser på taxiturer i hele Norge, må dessverre avvikles. Dette er vedtatt i Forum for taxisentraler, som har driftet den siden starten i 2013. Årsaken er at det... Les mer »