Paradise-jentene kåret Eliteseriens kjekkeste spiller: – Han må gjerne ta kontakt!

comeon

Brann- og Viking-sjarmører havnet på pallen, men Sarpsborg 08-yndling gav høyest puls da Paradise Hotel-jentene kåret Eliteserien kjekkeste fotballspiller!

Thea Gudmundsen (21) og Lea Vik (25) fra Paradise Hotel tok ComeOn!s-utfordring om å kåre Eliteseriens kjekkeste fotballspiller på strak arm. Jente synes slettes ikke det var vanskelig å finne noen solide «hunks» blant årets spillere. Snarere tvert i mot!

Etter å ha saumfart portrettbildet av potensielle favoritter, var jentene samstemte om at «Her er det noe for alle. Dette er en skikkelig godtepose!»

Vestlandsgutta Zlatko Tripic (Viking) og Petter Strand (Brann) gav jentene umiddelbart innbytterpuls, og ble raskt plassert på pallen.

– Zlatko har fint skjegg, mente begge jentene, mens Thea antydet at Petter Strand kunne nådd enda høyere med litt mer hårvekst.

– Han er kjekk, men burde også hatt skjegg. Det blir litt mye barnerumpe…!

– Tar ham med meg hjem

Diskusjonen om hvem som er Eliteseriens kjekkeste, ble imidlertid svært kort.

Sarpsborgs Joachim Thomassen (30) uten konkurranse
– Dritkjekk! Han likner litt på David Beckham, var den umiddelbare dommen fra Thea og Lea.

– Joachim har fine bryn, konstaterte Lea.

– Han må gjerne ta kontakt! oppfordrer Thea.

Hun var forøvrig såpass nysgjerrig på Thomassen at hun kjapt tok opp telefonen for å se om kjekkasen fra Sarpsborg var på Instagram, men måtte skuffet konstatere at 30-åringen ikke var å finne.

– Men jeg tar ham med meg hjem likevel! blunket 21-åringen – og pakket portrettbilde av Sarpsborg-backen pent ned i veska…!

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.