Oddsekspertene spår Grand Bodø i toppen av 1. divisjon

fotball kunstgress

Til helgen sesongåpner Grand Bodø med bortekamp mot Medkila i kvinnenes 1.divisjon. Fjorårssesongen ble en stor nedtur for rødtrøyene som endte sist i Toppserien. Fasit etter ferdigspilt sesong var åtte fattige poeng, men nå spår NordicBet en bedre sesong for Bodø- laget.

Før årets sesong tipper spillselskapet at Grand vil være med helt i toppen. Det forteller Christer Johansen som jobber med odds på norsk fotball:

– Grand er nok svært revansjesugne etter den svake fjorårssesongen. Før seriestart vurderer v dem som et av de sterkeste lagene, og selv om de ikke er den største favoritten, så bør de ha en god mulighet til å være med i kampen om et opprykk til Toppserien.

Det er Grei som er den største favoritten på oddslistene. Oslo-laget blir gitt 3,00 i odds på å vinne serien. Bak følger Byåsen med 5,00, så Grand og Medkila som begge har 6,00 i odds.

– Ser man på hvilke klubber som er opplagte opprykkskandidater er det Grei som skiller seg ut som favoritten, men vi avskriver verken Byåsen, Grand eller Medkila. I serieåpningen møtes jo de to sistnevnte lagene, så det blir en utrolig spennende kamp. Klarer Grand å vinne bortekampen mot Medkila er det et tydelig signal på at de mener alvor i den kommende sesongen. Vi regner med at ambisjonene er opprykk, så får vi se om de når målet, avslutter Johansen.

NordicBets vinnerodds for 1.divisjon kvinner:

Grei Kvinner Elite – 3,00
Byåsen KF – 5,00
Grand Bodø – 6,00
Medkila – 6,00
Øvrevoll Hosle – 8,00
Amazon Grimstad – 10,00
Fløya – 15,00
Åsane – 20,00
Hønefoss BK – 40,00
Snøgg – 50,00
Nanset – 75,00
Kaupanger – 75,00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.