Ny ledelse i Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund avholdt landsmøte i helgen. Det var store utskiftinger i ledelsen. Knut Arne Gjems fra Hedmark ble valgt til forbundets nye leder.

NJFF er interesseorganisasjonen for landets jegere og fiskere. Hvert tredje år arrangeres landsmøte der også det kommende forbundstyret blir valgt. Denne gangen var det hard kamp om plassene i styret, noe som er et sunnhetstegn i en levende organisasjon.

Styret skal settes sammen med et øye til en rettferdig og fornuftig geografisk, kjønnsmessig og aldersmessig representasjon. I tillegg skal de ulike interessefeltene i forbundet ivaretas. Det valgte styret synes å ivareta alle disse hensynene på en god måte. Landsmøtet ga tydelige signaler i viktige saker for organisasjonen som lakseforvaltning, rovviltforvaltning, rekrutteringsarbeidet, kvinnesatsingen og mye annet.

Nytt forbundsstyre
Knut Arne Gjems fra Våler i Hedmark ble valgt til ny leder. Han har erfaring fra Hedmark som fylkesleder i NJFF, samt at han har sittet en periode i forbundsstyret. Begge nestlederne kommer fra det forrige forbundsstyret, og bærer med seg nyttig erfaring inn i det nye styret.

Leder Knut Arne Gjems, Hedmark

1. Nestleder Arild Gjertsen, Sør Trøndelag

2. nestleder Ann Eva Isaksen, Troms

Styremedlem Tina Dyrstad Fossdal, Vest Agder

Styremedlem Line Johansen, Buskerud

Styremedlem Bjarte Erstad, Hordaland

Styremedlem Bjørn F Mathiesen, Akershus

Styremedlem Ole Martin Meland, Telemark

Styremedlem Bergfinn Alund, Oppland

1. varamedlem Johnny F Andersen, Akershus

2. Varamedlem Sara Behzadzadeh, Hordaland

3. varamedlem Alf Erik Røyrvik, Sogn og Fjordane

4. varamedlem Tommy Mortensen, Troms

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.