Nord-Norge har fått sitt første solcelleanlegg i Sortland

Berggård Amundsen

På taket av nybygget speiler nå solcellepanel seg i glitrende sjø mens fjellene ruver i bakgrunnen. Berggård Amundsen sin avdeling i Sortland leverer nå et av de første og største solcelleanleggene i regionen.

Anlegget monteres på El-Team sitt nybygg og vil dekke 50% av energibehovet til bedriften.

Viktig for miljøet
Daglig leder i EL-Team, Mads Røkenes, har stor tro på denne teknologien.

– Solstrøm og solcellepaneler er en god investering og bra for miljøet. Når vi installerer dette på vårt nybygg tilegner vi oss ny kompetanse og erfaring som vi kan bruke ved innsalg av nye anlegg. Hva gir vel mer troverdighet hos kundene enn at vi har et solcelleanlegg til eget bruk?

Stor oppmerksomhet
Dette anlegget blir et viktig referanseanlegg for Berggård Amundsen sin avdeling i Sortland og regionen. Det lokale energiverket får, med dette solcelleanlegget, sin første plusskunde. Vi har hatt en presentasjon for det lokale energiverket om solcelleanlegg og allerede før solanlegget er ferdig installert så snakkes det om blant de andre installatørene i området, sier avdelingsleder Geir Lagesen.

Personlig oppfølging
Tom Thorjussen, salgsingeniør solenergi, fra Berggård Amundsen sin solavdeling reiste personlig opp og bistod kunden med guiding og ekspertise ved oppstart av anlegget.

– Dette er del av servicen Berggård Amundsen kan tilby når kunden skal i gang med sitt aller første anlegg. Dette skaper trygghet hos kunden og det er viktig for oss, sier Tom Thorjussen.

Viktig kunde
EL-Team er en stor og viktig kunde for Berggård Amundsen på Sortland med sine 45 ansatte og EL-Team AS har vært medlem av Norgeseliten siden 2001. Anlegget som nå installeres har 209 takpaneler, 29 veggpaneler og hele anlegget er på 70KWp.

Mads Røkenes avslutter med en oppfordring til alle i bransjen; Dette er teknologi det er verdt å hive seg på!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.