Nå kan du reservere ŠKODAs første elbil: CITIGO E

skoda

På bilmessen i Genève i starten av mars var det tydelig at ŠKODA satser elektrisk. Først ut er SKODA CITIGO i elektrisk versjon, og allerede nå kan kunder sikre seg prioritet i forhåndssalg som skjer før ordinært salg starter.

Den helelektriske CITIGO er basert på småbilen CITIGO, og er en smart og smidig bybil, som er perfekt for både småærend og langpendling. ŠKODA har opplyst om at den skal få en rekkevidde på inntil 260 km etter WLTP-standarden, noe som er veldig konkurransedyktig innenfor sitt segment. Dette gir deg rekkevidde til å dekke alle de hverdagslige behovene du har.

Elektrisk CITIGO lanseres i mai 2019, og i tillegg til lang rekkevidde for sitt segment, kan kundene forvente smarte ŠKODA -løsninger som gjør hverdagen enklere, og ikke minst konkurransedyktige priser.

– Dette har vi gledet oss til lenge. Den elektriske versjonen av CITIGO er en liten, smart og praktisk bybil, og dekker de hverdagslige behovene til veldig mange av våre kunder og norske bilister generelt. Vi forventer derfor stor interesse for denne bilen, og ser at en reservasjonsløsning må til for å ivareta kundene våre på best mulig måte. Her får du mye bil for pengene, og vi gleder oss til å entre det elektriske markedet. CITIGO i elektrisk utgave er den første bilen ut, og allerede i juni åpner vi også reservasjonsløsningen for ŠKODA VISION iV. Vi gleder oss veldig, og 2019 blir et spennende år, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.