MUSIKK: Snow Boyz ute med låta «Sommerfugl»

universal

På sin nye single, viser en av Norges mest spennende hiphop-duoer om dagen oss en ny, mykere og mer melodiøs side av seg selv.

«Sommerfugl» er en lys og fengende låt med melankolske undertoner, der gutta ved siden av å rappe, også synger oss inn i sommervarmen.

Snow Boyz har de siste ordene gjort seg bemerket med flere singler og tydelig offentlig tilstedeværelse.  Med årets låter «Heia» (feat Unge Ferrari og Arif) og «1%», har nye dører åpnet seg for de produktive og joviale brødrene.

Forrige uke kunne duoen også motta gulltrofé for gjennombruddsingelen «42» fra 2016.Låten, som senere ble utgitt som en uendelig rekke remikser, der Chirag (Karpe) og Arif står for den desidert mest kjente, ble av Dagbladet omtalt som «…det største fenomenet i norsk hip hop det siste året». 

Siden den gang har Snow Boyz levert oss singler som perler på en snor, samt en hel rekke forrykende live-shows på blant annet Roskilde, Slottsfjell og Havna 0150.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.