MUSIKK: Silya – A Marshmallow World

silya

Showdronninga Silya holdt sitt aller første juleshow i fjor på Chat Noir, og det ga stor mersmak. I år har hun dermed tatt julesteget videre, og ikke bare bærer det ut på juleturné, men i dag er hun også ute med sin første julelåt, hennes egen versjon av «A Marshmallow World».

Når det nærmer seg desember blir Silya & The Sailors gjort om til Silya & The Bad Santas. Da hun skulle velge ut hvilken låt fra juleshowet de skulle spille inn, falt valget på «A Marshmallow World». Silya forteller at det er fordi hun har en forkjærlighet for nostalgisk jul:

– A Marshmallow World» er en sukkersøt, uskyldig og leken vinterlåt som skaper koselig drømmestemning! Jeg har alltid elska den og får nostalgiske bilder til hvit jul som barn. Jeg får lyst til å spankulere rundt i perfekt vintervær med min kjære», forteller Silya.

Etter å ha viet nesten hele livet til musikk er Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver, med en tilstedeværelse som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer. Hun hadde akkurat startet Silya & The Sailors da hun høsten 2013 kapret befolkningens hjerter og gikk av med seieren i Stjernekamp på NRK1.

Hun har gitt ut tre album og Silyas kjærlighet til musikk ledet henne også til samarbeidet med Det Norske Kammerorkester på «Heart», en del av hennes forrige utgivelse, trippel-EP «Life – Resolution – Heart» i 2017. I vinter ga hun oss vakre, rørende og energirike tolkninger på «Hver gang vi møtes» på TV2, før hun ga ut singlene «Bonafide Sinner» og «Where Love Resides» i høst.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.