MUSIKK: Luli slipper låta «Ikkje sant»

hes

På sin nye låt befinner Luli seg tilsynelatende i den lykkelige startfasen av et forhold, samtidig som hun tviler på det aller meste. Med en uslåelig kombinasjon av en tidløs tematikk, frekke hooks og et særdeles allsangvennlig refreng, er dette en låt som setter seg rett i hjernebarken.

Pop på Stavangerdialekt har sjelden hørtes bedre ut!

Etter ti år som trommeslager i Frk. Fryd, står Luli i startgropa på en solokarriere. Med ærlige tekster, spennende produksjoner og superfengende melodier er hun artist det skal godt la seg gjøres å ikke falle pladask for.

Luli har allerede rukket å spille konserter både i Norge og stjernefylte Los Angeles. Hun har vært Ukas Urørt, blitt lista på NRK P3 og gitt ut flere singler. Hun var en av tre som vant Etter Oss sin klimalåtkonkurranse med låta “Under Vann”, som hun gav ut via Jansen Records. 

Det siste året har hun fokusert på å finslipe sine ferdigheter i låtskriving og produksjon på LIMPI og på å lage et visuelt og fargerikt liveshow.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.